Samsung Galaxy Note 21 yoksa Galaxy Note 20 FE olabilir

22 Ocak 2021 20:00

2021’in sonuna doğru karşımıza çıkması beklenen Samsung Galaxy Note 21 Ultra, gelmeyebilir. Ancak boşluğu Galaxy Note 20 FE doldurabilir.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, 2021’de karşımıza bir Samsung Galaxy Note 21 Ultra ile çıkacak deniyordu ancak dün bu durum tersine döndü. Sağlam kaynak Ice Universe, Galaxy Note serisi için yolun sonuna geldi açıklamasını yaptı. Ancak bu durum 2021’de hiçbir Galaxy Note’un gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Ekran teknolojileri konusunda ünlü bilgi kaynaklarından Ross Young, 2021’de bir Galaxy Note 20 FE görebileceğimizi aktarıyor. Bu bilgi henüz kesin değil o yüzden “olabilir” diyoruz. Ancak model Samsung için mantıklı duruyor ve uygun fiyatla karşımıza çıkması bekleniyor. Bu arada Ross Young da Galaxy Note 21’in gelmeyeceğini belirtiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Note serisinin en önemli detayı başka cihazlara geldi bile

Bu arada biliyorsunuz Samsung, serinin en önemli özelliğini yani S-Pen’i diğer modellere geliyor. Hatta bu konuda açık bir resmi açıklama da yapılmış durumda. Bildiğimiz kadarıyla firma 2021 sonuna doğru Galaxy Z Fold 3 modelini tanıtacak ve bu telefonda kesin olarak S Pen yuvası olacak. Yani telefon bir Galaxy Note modeli gibi S Pen’i bünyesinde barındıracak. Ayrıca kısa süre önce gelen Samsung Galaxy S21 Ultra‘da da S-Pen desteği sunuluyor. Ancak bu telefon S-Pen’i gövdede değil ayrı bir kılıfta taşıyor.

Not: Görsel temsilidir

İlginizi Çekebilir

Xiaomi Mi 11’den mekanik bir ejderha yapıldı

Paylaş