Samsung Galaxy S20 FE ekran sorunu için yeni güncelleme

17 Ocak 2021 16:00

Türkiye’de aktif olarak satışı yapılan modellerden Samsung Galaxy S20 FE akıllı telefonun yaşadığı ekran sorunu için adımlar gelmeye devam ediyor.

Bazı Samsung Galaxy S20 FE modellerinin ekranı dokunmaları olması gerektiği gibi algılamıyor, bazen kendi başına dokunma yapıyor, bazen çok hassas hale geliyor, bazen de kaydırma animasyonları sorunlu hale geliyordu. Hatırlarsınız geçtiğimiz aylarda bu sorunun şimdilik her kullanıcıda olmadığı, sadece belirli cihazlarda yaşandığı söylenmişti. Bu sorun için Samsung birden fazla güncelleme gönderdi ancak bunlar yetmemiş gibi görünüyor. Çünkü firma halen yayımladığı güncellemeler ile sorunu çözmeye, dokunmatik ekranı sorunsuz hale getirmeye çalışıyor. Bu da gerçekten çok garip görünüyor çünkü problem çok uzun zamandır yaşanıyor. Şimdiye kadar bu konuda gelen güncelleme sayısı dördü geçmiş durumda. Bu açıdan artık problemin bir bakımdan donanımsal sorunla bağlı olabileceği düşünülüyor. Ekran problemi her Galaxy S20 FE modelinde yaşanmıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S20 FE için tüm detaylar şöyle

Telefon 6,5 inç Full HD+ 120 Hz Dinamik AMOLED ekran üzerine kuruluyor. 6 GB RAM + 128 GB depolamalı (MicroSD var) Galaxy S20 FE, arkasında 12 megapiksel F1.8 geniş açı + 12 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + 8 megapiksel F2.0 3x telefoto kameraları barındıran üçlü bir kurulum taşıyor.

3.5 mm kulaklık girişi olmayan Galaxy S20 FE, önünde 32 megapiksel F2.0 selfie kamerası barındırıyor. Galaxy S20 ailesi gibi belirli pazarlarda Exynos 990, belirli pazarlarda da Snapdragon 865 ile satılacak akıllı telefon, 15W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pille geliyor.

İlginizi Çekebilir

Karbon fiber katlanabilir elektrikli bisiklet

Paylaş