Samsung Galaxy Tab S8 Ultra’nın çentiğini firma kendisi sızdırdı

19 Ocak 2022 11:47

Gelişmiş Samsung Galaxy Tab S8 tablet serisinin en üstün modeli Samsung Galaxy Tab S8 Ultra için fiyat sonrası özellikler sızdırıldı.

Samsung Galaxy Tab S8 serisi halen bilmeyenler için Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8 Plus ve Galaxy Tab S8 Ultra modellerinden oluşuyor. Çok yakında lanse edilecek Android tablet modellerinden en çok ses getiren Galaxy Tab S8 Ultra oluyor çünkü modelde bir ekran çentiği bulunuyor. Şimdiye kadar taslak tasarımlarda karşımıza çıkan çentik, bu sefer Samsung’un destek sayfasında kendisini gösterdi. Çentikli tablet yanlışlıkla Bixby destek sayfasına eklendi.

Yıllarca Apple’ın iPad tarafında kullanmadığı iPhone’lardaki ekran çentiğiyle dalga geçen ve sonunda kendisi de bir çentik kullanacak olan Samsung, bu konuda şimdiden eleştiri oklarının merkezinde yer alıyor. Ekran çentiği ile bir tablet modelinde aşırı önemli sayılmayan çerçeveleri büyük oranda incelten firma, çoğu kişiye göre gereksiz bir tasarım tercihinde bulunuyor.

Teknik olarak bakarsak Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, 14,6 inç WQXGA+ 120 Hz OLED ekrana sahip olacak ve tablette 45W hızlı şarj destekli 11.500 mAh pil sunulacak. Gücünü Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden alacak yani çok güçlü olacak tablet, önünde yani çentiğinin içinde 12 megapiksel geniş açı + 12 megapiksel ultra geniş açı olmak üzere çiftli kamera taşıyor.

Galaxy Tab S8 Ultra’nın arkasında ise 13 megapiksel ana + 6 megapiksel ultra geniş açı kameraları bir araya geliyor.  8 GB, 12 GB ve 16 GB RAM ve 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama seçenekleri sunulacak ürün, sürpriz olmayacağı üzere LTE/5G bağlantı desteğini de sunacak.

İlginizi Çekebilir: L’Oreal firmasından 2023’te gelecek evde saç boyama cihazı

Paylaş