Tesla, Türkiye operasyonu için altı farklı iş ilanı açtı [21 Mayıs]

21 Mayıs 2022 09:27

Türkiye’de resmi olarak operasyona başlayacak olan üretici, yerel planlar doğrultusunda iş ilanları açıyor. Tesla Türkiye iş ilanlarını artırdı.

Elon Musk’ın başında olduğu dev üretici, halen bilmeyenler için Tesla Motorları Satış ve Hizmetleri Limited isimli şirket üzerinden Türkiye’de operasyona başlamaya hazırlanıyor. Tesla Türkiye operasyonunun CEO’su Kemal Geçer olacak ve satışta olan “Model” serisi birçok otomobil resmen Türkiye’ye getirilecek. Firma ayrıca bu araçlar Türkiye’de için hızlı şarj istasyonları da kuracak. İşte bu konuda firma daha önce de aktardığımız üzere çok uzun zamandır bir “proje geliştiricisi” arıyor. Superchargers istasyonların Türkiye’deki kurulumu için açılan bu pozisyon için uzun zamandır başvurular alınıyor. Zaman zaman ortadan kaybolup tekrar geriye açılan İstanbul merkezli ilanın yanına bugün itibarıyla ise aşağıda görebileceğiniz yenileri eklendi.

Şirketin Türkiye operasyonu için bugün buradaki resmi sayfaya altı farklı iş ilanı eklendi. Eğer kısa süre içerisinde kapanmazsa bu ilanlarda farklı kategorilerde hepsi İstanbul merkezli tecrübeli kişiler aranıyor.

Tesla, Türkiye özelinde İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Hendek ve Konya merkezli lokasyonlara hızlı şarj istasyonu kuracak. Bu lokasyonlar için zaman zaman güncelleme yapılıyor ancak 21 Mayıs itibarıyla halen sadece yukarıdakiler aktarılıyor.

Bu arada yerli otomobil projesi için de Togg şirketi farklı iş ilanları açmayı sürdürüyor. Onların detaylarına da direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz. Tesla ve Togg’un Türkiye’deki iş ilanlarını farklı ihtiyaçlar doğrultusunda sürekli olarak artırmasını bekliyoruz. Firmaların iş sayfaları sürekli olarak güncelleniyor.

-Tesla’nın Türkiye odaklı iş ilanları farklı kategorilerde-

Tesla Türkiye operasyonu yanında bu da ilginizi çekebilir: Ferrari’nin nefes kesen otomobili

Paylaş