The Batman filminin ilk fragmanı yayında [Video]

24 Ağustos 2020 11:30

Robert Pattinson’ın başrolde olduğu The Batman filmi en çok beklenen DC filmlerinden biri. Batman hayranları tarafından merakla beklenen filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Gotham Şehri’nde her zaman olduğu gibi, suç her geçen gün artıyor ve bazı güçler Batman’a ulaşmaya çalışıyor. Hikaye, Bruce Wayne’in Batman olarak kariyerinin ikinci yılında geçiyor. Halen kanunsuzluğun baş sürdüğü bir dönemde geçen filmle ilgili yönetmen Matt Reeves, Batman’in henüz Batman olmadığını ve açıkçası ondan korkan insanlar olduğunu belirtiyor. Fragman ayrıca James Gordon rolünü üstlenen Jeffrey Wright ve Catman rolünü üstlenen Zoe Kravitz karakterlerini de tanıtıyor. Fragmanda en çok dikkat çeken kısım ise Reeves’in Batman yerine Bruce Wayne’i ele alması. Daha önceden Batman karakterlerini canlandıran Christian Bale, Michael Keaton ve Ben Affleck, Bruce Wayne rolünde bakımlı bir karakter olarak karşımıza çıkarken Pattinson, The Batman’de daha dağınık bir şekilde karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

The Batman filmi daha önceki Batman filmleri kadar başarılı olabilecek mi?

DC hayranları aslında çok uzun zamandır The Batman filmini bekliyor. Bu sürenin büyük bir kısmı detayların netleşmesini beklemekle geçti. Başlangıçta filmin başrolü olan Ben Affleck aynı zamanda senaryoyu yazacak ve filmi yönetecekti. Bu durum zaman içinde değişti. Ben Affleck ufak ufak bütün bu sorumluluklarından sıyrıldı ve DC sinema evreninden ayrıldı. Sonrasında yönetmenlik görevini Matt Reeves devraldı.

Paylaş