Travis Scott’ın yer aldığı yeni etkileyici PlayStation 5 videosu [İzle]

16 Kasım 2020 16:29

PlayStation 5 konsolunu aylar öncesinde kullanan kişinin ünlü rapçi Travis Scott olduğu kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Rap sanatçısı Travis Scott Instagram sayfası üzerinden yaptığı bir paylaşımda DualSense’e sahip olduğu görülmüştü. Konsolun satışa sunulmasıyla birlikte iş birliğiyle ilgili yeni videolar paylaşıldı.

Travis Scott’ın kendi YouTube hesabı üzerinden paylaştığı video ‘‘A Travis Scott + Cactus Jack Experience – PS5: Unboxing Reimagined” adını taşıyor. Kutu açılışına odaklanmayan videoda ünlü sanatçı çölde PlayStation 5 oynuyor. Konsolun çıkış oyunlarından olan Spider-Man: Miles Morales, Ratchet & Clank: Rift Apart, Astro’s Playroom ve Horizon Forbidden West gibi oyunların görüntülerinin yer aldığı videoda Scott’ın iki şanslı çocuğa PS5 hediye ettiği de görülüyor. Paylaşılan videoyu haberin girişinden izleyebilirsiniz. Bu arada Sony’nin geçtiğimiz ekim ayında Travis Scott’ın PlayStation ailesine stratejik bir yaratıcı ortak olarak katılacağını duyurmuştu. Scott’ın önümüzdeki günlerde PlayStation ile atacakları adımları merakla bekliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

PlayStation 5 sunduğu özelliklerle göze çarpıyor

Konsol, gücünü sekiz çekirdekli AMD Zen 2 işlemcisinden alıyor. Konsoldaki işlemci saat hızı ise 3.5 GHz. Bu hıza ulaşması sayesinde çok hızlı bir performans sunan konsol performans açısından sınırıları zorluyor. Oyuncuların beklentilerini karşılayacak düzeyde bir performans sunan konsolda AMD’nin RDNA 2 mimarisi temel alan ve 2.23 GHz’de saatte 10.28 teraflop ve 36 işlem birimi vadeden özel bir grafik işlemcisi bulunuyor. Konsolun diskli versiyonunun fiyatı ise 8.299 TL.

Paylaş