Türk tasarımcıdan göz alıcı Windows 20 konsepti [Video]

25 Nisan 2020 22:00

Türk tasarımcı Kamer Kaan Avdan, bu sefer hazırladığı konsept Windows 20 videosuyla ses getirmeyi başardı. İşte hazırlanan göz alıcı çalışma.

Kamer Kaan Avdan‘ı hazırladığı, “iOS 13“, “Windows XP 2018 Edition“, “Windows 7 2018 Edition” ,”Windows XP Mobile 2018 Edition“, “Windows Vista 2018 Edition” ve “Windows 11″ , “Android 11“, “Windows XP 2019 Edition“, “Apple tasarımı Windows 10” ve “iOS 14” konseptleriyle yakından tanıyorsunuz. İşte bu gerçekten ciddi şekilde ses getiren çalışmalar arasına kısa süre önce bir yenisi daha eklendi. Avdan bu sefer burada ya da yukarıdan izleyebileceğiniz Windows 20 konseptini hazırladı. Henüz Microsoft’un adını bile geçirmediği yeni nesil bir Windows hayal eden tasarımcı, yine “keşke gerçek olsa” dedirtmeyi başarmış durumda. Gerçekten Microsoft’un elinden çıkmış kadar yüksek kaliteli bu çalışmada, Windows 10’a nazaran çok daha modern bir tasarım bizleri karşılıyor. İşletim sisteminin kilit birçok noktasını görsel olarak çok daha iyi hale getiren ve entegrasyon seviyesini yükselten Kamer Kaan Avdan, yeni işletim sistemi için iki farklı koyu arayüz modu sunuyor ve özelleştirme konusunda çıtayı oldukça yükseltiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Windows 20 yakın zamanda karşımıza çıkmayacak

Microsoft şu an halen Windows 10’u aktif olarak geliştirmeyi sürdürüyor. Ayrıca firma çift ekranlı cihazlar için Windows 10X işletim sistemi üzerinde de çalışıyor. Kamer Kaan Avdan‘ın YouTube kanalını direkt olarak buradan takip edebilirsiniz.

Paylaş