Uygun fiyatlı KUBA katlanabilir elektrikli bisiklet için BİM kampanyası

25 Mayıs 2022 14:00

KUBA katlanabilir elektrikli bisiklet BİM‘de satışa sunuluyor. 27 Mayıs‘ta geçerli olacak kampanyada bisiklet 6.999 TL‘ye satın alınabilecek.

Uygun fiyatlı bir elektrikli bisiklet modeli olarak karşımıza çıkan model katlanabilir tasarımıyla dikkat çekiyor. Bu sayede otomobillerin bagajlarına rahatlıkla sığabilen bisiklet aynı zamanda toplu taşıma için de uygun. Bisikletin özelliklerine bakıldığında modelde 36V 7.8 Ah batarya kullanılıyor. Kullanıcılar bu bataryayı tam olarak şarj ettiklerinde 35 kilometreye varan bir menzil değeri elde edebiliyor. Bu değer yol ve hız koşullarına göre değişiklik gösterebiliyor. KUBA elektrikli bisiklet modelinde çok fazla yokuş çıkıldığında 35 kilometrelik menzil değeri düşüyor. Kullanıcılar bataryayı şarj etmek için kolay bir şekilde çıkarabiliyor. Mekanik disk fren sistemiyle birlikte gelen modelin ön tarafında LED aydınlatma sistemi de bulunuyor. Bu sayede bisikleti düşük ışık koşullarında da sürmek mümkün. Bisiklet saatte maksimum 25 kilometre hıza çıkabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

KUBA elektrikli bisiklet fiyat/performans odaklı bir model olarak öne çıkıyor

20 inçlik jantlarla gelen bisiklette bununla birlikte LCD bir gösterge ekranı da mevcut. Bu ekran sayesinde sürüşle ilgili bilgiler görüntülenebiliyor. Şu sıralar bir elektrikli bisiklet modeli arıyorsanız BİM’in sunduğu kampanyaya göz atabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: L’Oreal firmasından 2023’te gelecek evde saç boyama cihazı

Paylaş