Xbox Game Pass için Rainbow Six Siege müjdesi geldi

19 Ekim 2020 16:19

Microsoft’un Türkiye’de de çok popüler olan servisi Xbox Game Pass için bir kaç gündür gündemde olan Rainbow Six Siege müjdesi sonunda geldi.

Yüksek oyun fiyatları nedeniyle Türkiye için çok önemli Xbox Game Pass sistemine en son yarış simülasyonu Forza Motorsport 7 gelmişti. Şimdi ise aksiyon / FPS severleri mutlu edecek açıklama yapıldı. Microsoft, resmi olarak 22 Ekim itibariyle Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oyunun da Game Pass’e dahil olacağını duyurdu. Yıllardır büyük bir kitle tarafından oynanan ve Türkiye’de de çok popüler olan oyun, Game Pass tarafında Xbox konsol ve Android (Game Pass Ultimate ile xCloud üzerinden) tarafı için Game Pass kütüphanesine dahil oluyor. Microsoft’un açıklamasına göre oyunun 60 milyondan fazla kayıtlı oyuncusu bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Rainbow Six Siege ile genişleyen Xbox Game Pass yeni neslin en önemli servisi olacak

Bu önemli altyapıya yakında Ultimate paket üzerinde EA Play sistemi de ekleniyor. Spesifik olarak 10 Kasım tarihinde kullanıma çıkacak EA Play, kişilerin Game Pass’in kütüphanesine ek olarak 60 farklı EA Games oyununa erişmesine imkan tanıyor. Game Pass Ultimate için kişilerin ayda 44,90 TL ödemesi gerekiyor. Bu pakette Live Gold da yer alıyor. Game Pass’e yakında Bethesda’nın oyunları da geliyor ve aralık ayında EA Play‘in Windows 10 için de aktif edileceği aktarılıyor.

İlgili Video

Paylaş