Xiaomi Mi Mix 3 için başkandan gelen ilginç paylaşım

18 Ekim 2018 18:00

25 Ekim tarihinde lanse edilecek Xiaomi Mi Mix 3 için bugün birçok sızıntı gerçekleştirildi. Ancak resmi kanaldan beklenmedik bir detay daha ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Mix 3, yukarıda gördüğünüz çentiği ve çerçeveleri tarihe gömen sürgülü gövdeyle geliyor. Ancak çentiği ortadan kaldırmak için bir yol daha bulunuyor. O da Vivo NEX S modeli gibi gövdeden çıkan ön kamera sistemi. İşte bugün bu sistemi Xiaomi‘nin de denediği ortaya çıktı. İlk aşamada Mi Mix 3 için düşünülen bu sistem için şirket başkanı Lin Bin‘den prototip görselleri dahi geldi. Sadece ön kamerayı sürgülü halen getiren bu yapı, aslında gayet kullanışlı oluyor. Ancak bu sistemde üç boyutlu yüz tanıma donanımlarına yer kalmıyor. Yeni telefonunda üç boyutlu yüz tanıma kullanmak isteyen ve bu yüzden Oppo Find X benzeri büyük sürgülü yapıya geri dönen firma, bu tarz sürgülü sistemler üzerinde 2015’den bu yana çalıştıklarını belirtiyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Mix 3 için şu detaylar bekleniyor

Gücünü Snapdragon 845 işlemciden alacağı belirtilen cihaz, ekrana entegre parmak izi teknolojisini benimsiyor. Başlangıç fiyatının yaklaşık 450 – 550 dolar seviyesinde olacağı söylenen kablosuz şarj destekli telefon, dijital asistanına (Xiao AI) erişim için özel bir butona da sahip olacak. Siyah, yeşil ve mavi olarak üç farklı renk seçeneğiyle gelen cihazın, 6 GB RAM + 128 GB depolama, 8 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM + 256 GB versiyonları bulunuyor. 10 GB RAM ve 5G destekli özel bir sürümü de gelecek telefon, 1080×2340 piksel bir AMOLED ekran üzerine kurulacak. Modelde en az 3.500 mAh pil bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Telefon için yayımlanan videolardan

Paylaş