Yapay zekalı Photoshop Camera Android için çıktı [İndir]

11 Haziran 2020 12:00

Adobe imzalı yapay zekalı fotoğraf uygulaması Photoshop Camera için sevindiren bir Android haberi geldi. Model kapsama alanını genişletti.

Photoshop Camera fotoğraf uygulaması iOS sonrasında artık Android tarafında da kullanıma sunulmuş durumda. Dikkat çeken uygulama, hatırlamak adına yapay zeka Sensei temelinde çekilen / içerisine eklenen fotoğrafı algılıyor ve ona özel filtreler uygulayabiliyor. Filtrelerini gerçek zamanlı olarak da kullandıran uygulama, kağıt üstünde oldukça eğlenceli görünüyor. Yapay zeka sayesinde kendisini tekrar eden sonuçlar sunmayacağı özellikle aktarılan uygulama, daha önce de söylediğimiz gibi fotoğraf düzenlemeyi bilmeyenler için de güzel görünüyor. Birçok düzenlemeyi kendi başına otomatik olarak yapabilen Photoshop Camera, buna karşın manuel düzenleme seçenekleri de sunuyor. Fotoğraflara hareketli objeler de ekleyebilen fotoğraf uygulaması, otomatik olarak maskeleme de yapabiliyor. Bu sayede obje seçimi ve ona bağlı efektleri ekleme süreci ciddi şekilde kolay hale geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Photoshop Camera uygulaması ücretsiz

Fotoğraf düzenleme odaklı hali hazırda birçok uygulaması bulunan Adobe, yeni seçenekler sunmaya devam ederek kişileri sevindiriyor. Uygulamanın iOS ve Android sürümlerine sayfanın en altından direkt olarak ulaşabilirsiniz, telefonlarınıza indirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Son dönemde karşımıza çıkan en iddialı akıllı telefon

Paylaş