YouTube Premium ve Music için Türkiye’de yıllık üyelik geldi

19 Ocak 2022 14:58

YouTube Premium ve Music servisleri için Türkiye’de yıllık üyelik geldi. Aynı zamanda bazı başka ülkelerde bu adım atıldı.

YouTube Premium ve Music servislerine artık Türkiye’de yıllık olarak da abone olabiliyorsunuz. YouTube’un reklamları ortadan kaldıran ve başka imkanlar sunan Premium paketi için yıllık 152,99 TL verilmesi gerekiyor. Burada şu aktarılıyor: “12 ay için önden ödeme yaparak indirimli fiyatlardan yararlanın. Otomatik yenilenmez. Tanıtım fiyatlandırması 23 Ocak 2022 tarihinde sona erer.” Bu imkânın sunulduğu diğer ülkeler ABD, Kanada, Meksika, Brezilya, Rusya, Almanya, Tayland, Hindistan ve Japonya.

Reklamsız müzik dinleme ve fazlasını getiren YouTube Music içinse Türkiye’de yıllık 125,99 TL verilmesi gerekiyor. Burada şu aktarılıyor: “12 ay için önden ödeme yaparak indirimli fiyatlardan yararlanın. Otomatik yenilenmez. Tanıtım fiyatlandırması 23 Ocak 2022 tarihinde sona erer.” 

Premium için aylık abonelik şu an 16,99 TL, Music içinse aylık abonelik 13,99 TL seviyesinde yer alıyor. Bu iki paket için de öğrenci indirimleri yapıldığını belirtelim. Yıllık abonelikler ile kişilere hatırı sayılır bir fiyat avantajı getiren YouTube, dünyanın en büyük video platformu olmayı sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş