Zorlu şartlara özel Samsung Galaxy XCover6 Pro yakında geliyor

26 Mayıs 2022 15:49

Zorlu şartlara özel yeni bir Samsung cihaz daha geliyor. Çok yakında Samsung Galaxy XCover6 Pro ile tanışıyoruz.

Samsung, zorlu şartlara özel telefon pazarını uzun zamandır bırakmıyor. Firmanın bu noktada hazırladığı en yeni modeli geçtiğimiz ay sızdırılan Samsung Galaxy XCover Pro 2 olmuştu. Bu cihaz bugün yeniden gündemde çünkü Google Play’in resmi kayıtlarına giriş yaptı ve telefon burada Samsung Galaxy XCover6 adıyla listelendi. Buradan işaretle pazara Galaxy XCover6 ismiyle çıkacağı netleşen cihaz, ilk defa yukarıdaki resmi görseliyle de kendisini gösterdi. Telefonun ön yüzü halen garip duruyor çünkü Samsung, çerçeveleri kalın tutmasına rağmen telefona bir damla çentik koymayı tercih etmiş. Bu açıdan garip görünen cihaz, üretilme amacı nedeniyle kaslı bir gövdeye sahip. Arkasında çiftli kamera yer alan Galaxy XCover6, USB-C ile 3,5 mm bağlantılarını taşıyor.

Arka tarafı açılabilecek izlenimi oluşturan telefon, Geekbench verilerine göre gücünü Snapdragon 778G işlemciden alıyor. Teste 6 GB RAM ile giren ve performans konusunda kötü olmayacağını gösteren telefon, Android 12 üzerine kuruluyor ve Türkiye satış ihtimali de taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy XCover6 için henüz fiyat konusunda ortaya çıkmış bir detay bulunmuyor. Özelliklere şiddetli darbelere fazlasıyla dayanıklı bir gövde üzerine kurulacak telefon, genel olarak çok kısıtlı bir kitleye hitap ediyor. Bu tarz modellere özellikle şantiye sahasında çalışanlar göz gezdiriyor. Telefon için henüz fiyat konusunda bir sızıntı bulunmuyor.

Samsung Galaxy XCover6 yanında bu da ilginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Paylaş