200 MP AI kamerası ve 120 Hz AMOLED ekranıyla fark yaratıyor; General Mobile GM Phoenix 5G incelemesi

16 Eylül 2023 20:00

200 MP çözünürlük sunan kamerası, 120 Hz AMOLED ekranı, 66 watt hızlı şarj desteğiyle öne çıkan General Mobile GM Phoenix 5G, General Mobile’ın şimdiye kadarki en iddialı telefonu olarak karşımıza çıkıyor. Tasarımıyla da dikkat çeken telefonun detayları mercek altında.

General Mobile bu yıl çok sayıda yeni akıllı telefonunu lanse etti. Bir kaç ay önce GM 23 SE ve GM 23 akıllı telefonlarını tanıtan General Mobile bu modellerinin ardından ailenin en iddialı üyesini görücüye çıkartı.

General Mobile’ın bugüne kadarki en güçlü ve en iddialı akıllı telefon olan General Mobile GM Phoenix 5G orta üst segmente yeni bir soluk getiriyor. İstanbul’da düzenlenen basın etkinliğinde tanıtılan model kısa bir süre önce elimize ulaştı ve telefonu bir süredir test ediyoruz.  Yeni model şık tasarımı, 120 Hz destekli AMOLED ekranı, yüksek çözünürlüklü kamerası ve hızlı şarj özelliğiyle öne çıkıyor. Amiral gemisi akıllı telefonlarda gördüğümüz deneyimi daha makul bir fiyata sunan telefonun tasarımıyla incelemeye başlayalım.

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8

Paylaş