2019 iPhone ailesi için kesinleşen Huawei Mate 20 Pro özelliği

01 Nisan 2019 22:30

Apple iPhone XI, XI Max ve iPhone XR 2019 artık hemen hemen kesinleştiği üzere Huawei Mate 20 Pro modelinin dikkat çeken özelliğine sahip olacak.

Tekrardan hatırlamak adına 2019 iPhone ailesi üç farklı modelden oluşuyor. Bunların 5,8 inç OLED ekranlı iPhone XI, 6,5 inç OLED ekranlı iPhone XI Max ve 6,1 inç LCD ekranlı iPhone XR 2019 olduğu biliniyor. Sırasıyla 999 dolar, 1.099 dolar ve 750 dolar fiyat etiketleriyle raflardaki yerini alacak telefonlar, sağlam kaynak Ming-Chi Kuo’ya göre kesin olarak Huawei Mate 20 Pro ve Samsung Galaxy S10 ailesinde olduğu gibi “ters kablosuz şarj sistemine” sahip olacak. Telefonlar bu sayede üzerlerine konan yeni AirPods gibi Qi destekli ürünleri kablosuz olarak şarj edebilecek. Bununla bağlantılı olarak Ming-Chi Kuo telefonların pil kapasitesi konusunda da ciddi bir artış göreceğini belirtiyor. Bu detay ters kablosuz şarjdan daha dikkat çekici ve iyi görünüyor. Büyüyen pillerin kutuya eklenecek 18W şarj cihazıyla destekleneceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Biliyorsunuz firma halen kutuya 5W gibi komik bir güce sahip şarj cihazı koyuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple iPhone XI, XI Max ve iPhone XR 2019 hakkında başka neler biliyoruz?

Burada XI ve XI Max modellerinin üçlü arka kamera sistemiyle geldiği biliniyor. Bunun haricinde büyük bir yenilik getirmeyecek telefonlar, yine standart bir güncelleme olarak görünüyor. Esas büyük tasarım ve donanım değişikliklerini 2020 modellerine yapılacağı tahmin ediliyor. Ancak WWDC 2019 kapsamında tanıtılacak iOS 13 ile büyük yazılımsal değişiklikler bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi katlanabilir akıllı telefon

Paylaş