2019 Volkswagen Touareg’in tamamen yenilenen kokpitiyle keyifli bir dağ yolculuğuna çıkın [Video]

09 Mayıs 2018 21:00

Tanıtımının üzerinden geçen iki aylık zaman diliminin ardından asfalt üzerinde kendisini göstermeye başlayan 2019 Volkswagen Touareg, en büyük değişiminin yaşandığı iç dünyasıyla karşımızda.

Geride bıraktığımız mart ayı içerisinde tanıtımı gerçekleştirilen 2019 Volkswagen Touareg, markasının en teknolojik modeli rozetiyle karşımıza çıktı. Üçüncü jenerasyonuna kavuşan modelini özellikle iç dünyasıyla sınıf atlatan Volkswagen, dış tasarımda da karakteristik fark yaratmayı da ihmal etmemişti. Yeni modeli diğerlerinden ayıran en önemli detaylardan birisiyse arkasında yatan felsefeydi. Şirket artık Touareg’i, Audi, BMW ve Mercedes gibi markalara ciddi bir alternatif hatta doğrudan rakip olma düşüncesiyle harekete geçmişti. Henüz test için sokaklara inmemesinden ötürü bu konuyla ilgili genel bir kanı olmasa da, sizlerle paylaşmakta olduğumuz bu ilk video ile fikirlerimiz yavaş yavaş şekillenmeye başlayacak.

Üstlerine karşı hamleler

Alpler’de gerçekleştirildiği söylenen bu keyifli yolculukta, Volkswagen’in araç içerisine dahil ettiği yeni nesil dijital kokpit sisteminin çalışma prensibi karşımıza çıkıyor. R-Line donanım paketi üzerine şekillenen videodaki versiyonda 12 inç’lik dijital sürücü ekranının ve 15 inç’lik multimedya ekranın kullanıcı deneyimine olan etkisi çok net bir şekilde görülebiliyor. Türkiye’nin de içerisinde yer aldığı Avrupa pazarında 3.0 litrelik V6 motorun sunulduğu yeni Touareg, 231 ve 286 beygirlik iki versiyonla tercih edilebiliyor. Sözü fazla uzatmadan sizleri bu keyifli sürüş videosuyla baş başara bırakıyoruz. 2019 Volkswagen Touareg ile ilgili tüm merak ettiklerinize buradan ulaşabilirsiniz.

Video

Paylaş