2020 Corvette için yeni logo tanıtımı gerçekleşti [Video]

27 Nisan 2019 11:00

Resmi tanıtım etkinliği için geri sayımın devam ettiği 2020 Corvette, bunun öncesinde üzerinde taşıyacağı yeni logoyla gündemimizde.

Amerikan spor otomobil tarihinin başlangıç noktalarından birisi olan Corvette, yepyeni bir jenerasyon ve mimariyle önümüzdeki yıl sokaklarda olacak. 50’li yılların başlarında başlayan macerasında 7 jenerasyonu geride bırakan bu ikonik isim, pek çok kişinin aklına Sting Ray versiyonuyla yer edindi. Geride bıraktığımız son dönemlere baktığımızda nispeten eski popülaritesinden uzak olduğunu gördüğümüz Corvette, 2020 model yılıyla birlikte ortadan motorlu mimari üzerine şekillenecek. Bir süredir kamuflajlı olarak bolca fotoğrafını görme fırsatını bulduğumuz yeni jenerasyonun tanıtımı öncesinde düzenlenen etkinlik, bizlere yeni logoyu armağan etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sahip olduğu karakter kadar üzerinde taşıdığı logoyla da farklılığını hissettiren Corvette, Chevrolet’nin her yeni jenerasyonda yeni bir logosuyla taçlandırılıyor. C7’nin yerini alacak olan C8’de kullanılacak olan logonun klasik sembollerden faydalanılarak daha modern bir kata kavuşturulma çabasını temsil ettiği de ilk adımda söylenebilir. 2020 Corvette’in tanıtım süreciyle ilgiliyse geri sayım devam ediyor. 18 Temmuz’da tanıtımı gerçekleştirilecek olan otomobilde bizleri daha hiper bir görüntünün beklediğini, kamuflajlı görselleri üzerinden hissetmeye başladık. Motor bölümünde 6,2 litrelik V8 makineyle gelmesi beklenen Corvette, 500 beygirden başlayıp 900 beygire kadar uzanan geniş bir versiyon yelpazesiyle marşa basacak gibi görünüyor.

Paylaş