2024’te yeni AirPods modelleri geliyor

25 Ekim 2023 20:45

Bloomberg’den sağlam kaynak Mark Gurman’a göre 2024’te yeni Apple AirPods modelleri karşımıza çıkarılacak.

Mark Gurman’a göre 2024‘te yeni alt seviye AirPods ile yeni kafa üstü formunda AirPods Max karşımıza çıkarılacak. Firmanın yeni AirPods Pro’yu ise şu aşamada ancak 2025 yılında lanse etmeyi planladığı aktarılıyor. Yeni kulaklıklara sürpriz olmayacağı üzere USB-C portunu koyacak Apple, iddiaya göre şu an için geçen adıyla AirPods 4’ü iki farklı versiyon halinde satışa sunacak, bir modelde aktif gürültü engelleme ve “Find My” altyapısı olacak, diğeri bunları taşımayacak ve daha ucuza satılacak. Yeni Max’e farklı renkler getireceği söylenen Apple, garip şekilde yeni modelde teknik açıdan büyük bir değişiklik yapmayacak gibi duruyor. Kafa üstü kablosuz kulaklığın bu açıdan şimdilik kablosuz yapıda kayıpsız ses sunması beklenmiyor. Apple’dan gelen en son kablosuz kulaklık, şarj kutusunda USB-C yer alan AirPods Pro (2. nesil) olmuştu. Türkiye fiyatı ise 7.829 TL seviyesinde yer alan model hakkında Apple kendisi resmi olarak şunları aktarmıştı:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Ürün sunduğu olağanüstü ses kalitesi, önceki nesle göre iki kat daha güçlü Aktif Gürültü Engelleme, gelişmiş Şeffaf mod, çok daha etkileyici Uzamsal Ses deneyimi ve daha da rahat uyum için daha fazla sayıda kulaklık ucu seçeneğiyle kişisel ses deneyiminde devrim yapmaya devam ediyor.

Pro (2. nesil); USB-C şarj özelliği, toza karşı ekstra dayanıklılık ve Apple Vision Pro’da Kayıpsız Ses desteği ile yenilendi. iOS 17 ile tüm Pro’lar (2. nesil) Adaptif Ses ve Sohbet Farkındalığı gibi yeni ses deneyimlerine kavuşarak yepyeni bir seviyeye çıkıyor.

Yeni Pro, USB-C konnektörüyle güncellendi. Böylece Mac, iPad, AirPods ve iPhone 15 serisi tek bir kabloyla kolayca şarj edilebiliyor. Hatta kullanıcılar AirPods’u USB-C konnektörüyle sunulan iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ile doğrudan şarj edebiliyor.

IP54 derecesine yükselen kulaklıklar ve şarj kutusu şimdi toza karşı daha dayanıklı. Kullanıcılar bu sayede sevdikleri zorlu maceralarına kulaklıklarını da götürebiliyor.”

Yeni AirPods modelleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Vivo X Flip katlanabilir telefon modeli

Paylaş