Ailenin en pahalısı; 2021 Volkswagen Passat Alltrack fiyatı ve özellikleri

12 Aralık 2021 20:45

Türkiye satış planlaması iki ay önce duyurulan 2021 Volkswagen Passat Alltrack, listelere ailenin en pahalı versiyonu olarak giriş yapıyor.

Pandemi koşulları sebebiyle Türkiye’de bu yıl dijital olarak düzenlenene Autoshow Fuarı, pek çok modelin satış süreciyle ilgili bilgileri aldığımız bir etkinlik oldu. Bu kapsamda Volkswagen cephesinin en büyük sürprizlerinden birisi ise şüphesiz Passat Alltrack idi. SW gövde tipinin hafif arazi yetenekleriyle birleşmesinden doğan versiyon için etkinlik kapsamında yıl bitmeden satışa sunulacağını öğrenmiştik. Aradan geçen zaman diliminde fiyat bazında “şahlanış” dönemine giren otomobil pazarı ikliminden nasibini alan bu keyifli model, kısa süre önce listelerdeki yerini aldı. Tek donanım seviyesi ve motor seçeneği üzerinden satışa sunulan 2021 Volkswagen Passat Alltrack 1 milyon 454 bin 600 TL’lik liste fiyatıyla yollara çıkmayı bekliyor. Alltrack versiyonu aynı zamanda Passat ürün gamının en pahalı seçeneği olarak da zirveye oturmuş durumda.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Passat Alltrack özellikleri

Alltrack, Passat’ı sadece asfalt yollarda sürmekle kalmayan, ona bir römork bağlamak isteyen veya kayak tatilinde mükemmel yol tutuşuna değer veren özel sürücüler için geliştirilmiş durumda. Passat Alltrack’ın standart özellikleri arasında arazi sürüşü için uyarlanmış gövde altı korumalı tamponlar, ayrıca gövde altı korumasına sahip eşik uzantıları ve sağlam çamurluk uzantıları ile paslanmaz çelik görünümlü ön arka marşpiyel bulunuyor. Özel bir off-road modu, daha fazla yerden yükseklik sağlayan modifiye edilmiş donanımı ve sürekli 4MOTION dört tekerlekten çekiş teknolojisi sayesinde, Passat Alltrack, arazide sürüş yaparken bile yüksek konfor vadediyor. Ailede sunulan adaptif şasi kontrolü (ACC) de sürüş deneyimini bir üst noktaya taşıyan parçalar arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracın kaputunun altında ise standart olarak 2.0 litrelik dizel motor seçeneği var. 200 PS güç ve 400 Nm tork üreten bu motorla birlikte 0’dan 100’e hızlanmasını 7,3 saniyede tamamlayabilen Passat Alltrack’in erişebileceği maksimum sürat ise 228 km/s olarak teknik tabloya yansıyor. Bu güçlü motor sayesinde 2,2 tonluk çekme kapasitesi vadeden model, karavan seyahatlerinde de kullanıcıların beklediği desteği sunmaya hazır. Aracın 100 kilometredeki ortalama yakıt tüketiminin de fabrika verisi olarak 5 litre verildiğini belirtelim.. Modelle ilgili merak ettiğiniz detaylı donanım listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Paylaş