Andy Serkis’den üzen Yüzüklerin Efendisi dizisi açıklaması

14 Şubat 2018 23:00

Beyaz perdenin başarılı serilerinden biri olan Yüzüklerin Efendisi‘nin televizyona uyarlanacağını biliyoruz. Amazon’un projeyi duyurmasından bu yana orijinal oyuncu kadrosundan çeşitli açıklamalar geldi. Andy Serkis‘inki ise bizi biraz üzecek cinsten.

Bu tarzdaki son açıklama Ian McKellen’dan gelmişti. Gandalf’a hayat veren oyuncu bu rolü bir başka isme devretmeye hazır olmadığını açıklamıştı. Bir anlamda dizi projesi için teklif alırsa, bunu değerlendireceğini ifade etmişti. Gollum’u beyaz perdeye taşıyan Andy Serkis’in yaklaşımı daha farklı. Marvel’ın son projesi Black Panther ile karşımıza çıkmaya hazırlanan oyuncu ScreenCrush‘ın röportajında Yüzüklerin Efendisi hakkında da konuştu. Fakat sözleri pek umut vadetmiyor desek yanlış olmaz.

“Yüzüklerin Efendisi dizisine dair bilgim yok aslında. Bana sorarsanız şahane bir proje olacak gibi görünüyor. Buna rağmen kendimi bu projenin bir parçası olarak göremiyorum. Onların da beni isteyeceğini sanmıyorum. Orta Dünya’ya farklı bir bakış açısıyla yaklaşmayı planlıyorlar gibi. O yüzden bu projeye dahil edileceğimi sanmıyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Andy Serkis’in bu sözleri Gollum sevenler açısından fazlasıyla üzücü. Elbette tecrübeli oyuncu Gollum’un yeniden görünmeyeceğini söylemiyor. Fakat bu karakter geri dönerse de, başkası tarafından canlandırılacak ve alıştığımızdan çok farklı olacak gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir

Paylaş