Apple Arcade oyun kataloğuna büyük güncelleme yapıldı

02 Nisan 2021 16:01

Apple’ın ilk olarak WWDC 2019 kapsamında tanıttığı Apple Arcade servisi için son dönemdeki en büyük güncelleme yapıldı.

Apple Arcade bilmeyenler için temel olarak Netflix’in mobil oyun versiyonu. Apple’ın mobil oyun tutkunlarını fazlasıyla sevindirdiği servisi, bünyesinde şimdiye kadar 100’den fazla iOS, macOS ve tvOS işletim sistemli cihazlara özel yüksek kaliteli oyun barındırıyordu.

İşte bu rakam bugün eklenen yeni oyunlar ile beraber 180’e kadar ulaştı. Bugün yapılan güncelleme ile servise Timeless Classics ve App Store Greats isimli iki yeni oyun kategorisi de eklendi.

Arcade’ye eklenen yeni tüm oyunlar hakkında Apple’ın hazırladığı resmi bilgilendirme sayfası detaylı oyun bilgileri ve görselleriyle beraber burada yer alıyor.

Apple Arcade için kullanıcılara 1 aylık ücretsiz deneme süresi sunuluyor ve daha sonrası için her ay 34,99 TL ödenmesi gerekiyor. Servise Türkiye’de buradan abone olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple Arcade genel olarak çok beğenildi

Kişilerin tek tek her oyuna değil aylık abonelik ile tüm oyun kataloğuna erişim sağlayabildiği serviste sunulan yapımlar, internete bağlı ya da internet olmadan oynanabiliyor.

Bir cihazda bıraktığınız oyunu başka bir cihazda devam ettirmenize imkan tanıyan Arcade, bünyesinde herhangi bir reklam taşımıyor.

Apple Arcade servisi için ilk aşamada harcanan paranın tam 500 milyon doları aştığı aktarılırken, servis aile içerisinde beş kişiye kadar paylaşım desteği de veriyor.

İlgili Video

Paylaş