Apple Store kapatıldı; iPhone 12 ailesi ön siparişe açılıyor

16 Ekim 2020 11:30

iPhone 12 ailesini tanıtan Apple, Apple Store’u geçici süreliğine kapattı. Yeni modeller bugün dünyanın belli ülkelerinde ön siparişle satışa sunulmaya hazırlanıyor. Apple Store, Türkiye’de de geçici süreliğine kapandığını ve mağazanın tekrardan açıldığında Türkiye fiyatlarının da duyurulma ihtimali bulunuyor.

Tüm modellerde 5G desteğinin yer aldığı yeni iPhone ailesi kamera performansıyla dikkat çekiyor. 12 Mini ve 12’nin arkasında çiftli, 12 Pro ve 12 Pro Max’in arkasında ise üçlü kamera sistemi yer alıyor. 12 modellerinde 12 megapiksel F1.6 geniş açı ve 12 megapiksel F2.4 ultra geniş açı kameralar bir araya geliyor. Pro modellerde ise 12 megapiksel F1.6 geniş açı, 12 megapiksel F2.4 ultra geniş açı ve 12 megapiksel F2.2 telefoto kameralar kullanılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 12 ailesinin tüm kameraları gece modu özelliğiyle geliyor

Gece modu özelliği de artık çok daha iyi sonuçlar sunuyor. Gece modu TrueDepth ön kamera dahil tüm kameralarda çalışıyor. 12 Pro modelinde 6,1 inçlik ekran yer alırken, 12 Pro Max’te 6,7 inçlik ekran karşımıza çıkıyor. 5 nm üretim süreciyle üretilen A14 Bionic işlemcisinden güç alan modellerde 11,8 milyar transistör bulunuyor. Altı çekirdekli yapıda olan işlemci, burada dört adet yüksek verimlilik çekirdeği ve iki adet yüksek performans çekirdeğini bir araya getiriyor. 699 dolardan başlayan yurt dışında satışa sunulacağı açıklanan telefonların Türkiye’deki satış fiyatlarının yüksek olması bekleniyor. Yeni modellerle ilgili tüm detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlgili video

12 Pro tanıtım videosu

Paylaş