Avengers: Infinity War’dan kesilen 30 dakikalık dev sahne

04 Temmuz 2018 14:00

Avengers: Infinity War bu zamana kadarki en uzun Marvel filmi olarak tarihe geçti. Ancak göremediğimiz sahnelerin uzunluğu da yadsınamayacak boyutta.

Her filmde olduğu gibi Avengers: Infinity War da çekim sonrası bazı sahneleri keserek filmi “makul” izlenme süresine çekmek durumunda kalmış. Ancak buna rağmen 2 saat 40 dakikalık süresiyle en uzun Marvel filmi olan Infinity War, heyecanlı konusuyla bu süreyi hissettirmedi bile. Filmden kesilen sahneler ise az buz değil. Las Vegas Comic Con’da gerçekleşen panel sırasında ortaya çıkan bilgiye göre sadece Thanos’un geçmişine dayalı 30 dakikalık sahne çıkarılmış. Hatırlarsanız filmde Thanos, evrenin yarısını neden silmek istediğini anlatıyor ve karakterin geçmişte kaybettiği gezegeninden sonra nasıl diğer gezegenleri işgal edip insanları öldürdüğü gösteriliyordu. Gamora ile olan ilişkisi de özet halde filmde gösterilen sahneler arasındaydı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Blu-ray ile gelebilir

Collider‘ın özel haberine göre Thanos’un yaratıcısı Jim Starlin‘e Thanos’un geçmişine ait sahnelerin 30 dakikalık kısmının çıkarıldığı ancak filmin DVD’sine ekleneceği söylenmiş. Diğer “Silinmiş sahneler” gibi ayrı bir sekmede değil ancak doğrudan filme dahil edileceği ve bunun da sıradan Blu-ray versiyonu satışa çıktıktan sonra olabileceği belirtiliyor. Açıkçası bu oldukça heyecan verici hayranlar için. 30 dakikalık Thanos sahnesiyle beraber film 3 saat 10 dakikaya çıkıyor. Bir de ayrıca gelecek, silinmiş sahnelerle Infinity War “zenginleşiyor”. Ancak bu bilginin Starlin’den geldiğini hatırlatalım. Yönetmen Russo kardeşlerin bu özel versiyonla ilgili resmi bir açıklaması yok.

Video

Paylaş