Beğenilen akıllı telefon “Xiaomi Mi Mix 2S” için çok güzel haber

04 Haziran 2018 19:45

Xiaomi‘nin yılı başında tanıttığı üst düzey akıllı telefonu Mi Mix 2S, gelişmiş bir kamera sistemiyle geliyor. Ortaya çıkan son bilgilere göre burada sunulan kalite yakında çok daha iyi hale geliyor.

Tüm özelliklerine aşağıda ulaşabileceğiniz yeni Xiaomi Mi Mix 2S, arkasında yer alan çift kamera sistemiyle DxOMark‘tan ortalama 97 puan, fotoğraf tarafında ise 101 puan almıştı. Bu puanla dikkatleri üzerine çeken model, bilmeyenler için kamera donanımını kısa süre önce tanıtılan Xiaomi Mi 8‘le de paylaşıyor. Ancak biliyorsunuz Mi 8 DxOMark’tan ortalama 99, fotoğraf tarafında ise 105 puan alıyor. Yani telefon aynı donanıma rağmen Mi Mix 2S‘ten daha iyi performans ortaya koyuyor ancak bu fark yakında kapatılıyor. Şirket CEO’su Lei Jun tarafından yapılan açıklamaya göre Mix 2S‘e yakında bir yazılım güncellemesi geliyor. Bu güncelleme ile telefonun Mi 8 kadar iyi fotoğraf çekebilir hale geleceği söyleniyor. Bu da hem telefonu almak isteyenler hem de hali hazırda alanlar için çok güzel duruyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Mix 2S’in teknik özellikleri şöyle

Telefon 5,99 inç IPS LCD Full Screen 2.0 ekranla geliyor. 18:9 en boy oranına sahip bu ekranda 2160×1080 piksel çözünürlük sunuluyor. Mi Mix 2’den daha fazla ekran-gövde oranına sahip cihaz, ekran deneyimi konusunda sorunsuz görünüyor. İsteğe bağlı olarak telefon 6GB RAM + 64GB depolama, 6GB RAM + 128GB depolama ve 8GB RAM + 256GB depolama (Kral versiyonu) ile satın alınabiliyor. Bu üç versiyona da Snapdragon 845 işlemci güç veriyor. Kablosuz şarj destekli telefonun arkasında ise performansıyla göz dolduran bir çift lensli kamera sistemi bulunuyor.

İlgili Video

Telefon için hazırlanmış ilginç video

Paylaş