Beklenen özel Xiaomi Mi Mix 3 versiyonundan resmi paylaşım

23 Kasım 2018 15:00

Kızaklı akıllı telefon dünyasının en önemli modellerinden Xiaomi Mi Mix 3, yeni bir versiyon daha kazanacak. İşte bunun için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Yakın zaman içerisinde Avrupa pazarına giriş yapacak Xiaomi Mi Mix 3, 2019’un ilk çeyreğinde 5G destekli bir versiyonla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bağlantı teknolojisine özel olarak hazırlanan bu sürüm, aktif olarak da geliştiriliyor. Xiaomi başkanı Lin Bin tarafından aşağıdaki görseli paylaşılan model, yeni dönem için önemli bir seçenek oluşturacak izlenimi yaratıyor. 2019’un başı için 5G destekli nadir modellerden olacak bu özel Xiaomi Mi Mix 3, şu an test aşamasında bulunuyor. Android Pie işletim sistemi üzerine kurulan sürüm, resmi olarak CES 2019 ya da MWC 2019‘da karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Burada MWC 2019 daha mantıklı dururken, Samsung Galaxy S10 ailesinde de 5G destekli üst düzey bir modelin olacağı biliniyor. Bu alanda da ciddi bir rekabet bizleri bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Mix 3 en çok Palace Museum Edition ile dikkat çekiyor

Çünkü bu sürümden normalden farklı olarak tam 10 GB RAM yer alıyor. Mavi renkli kasa üzerine kurulan bu özel sürümün, Palace Museum ile ortaklaşa geliştirildiği biliniyor. Tasarımsal olarak farkını efsanevi Xiezhi’nin yer aldığı logosuyla koyan Palace Museum Edition, normalden daha dolu bir kutu içeriğine ve özel bir arayüz temasına da sahip.

İlginizi Çekebilir

Honor 10 Lite için hazırlanan resmi videolardan

Paylaş