Beklentiler yanıldı; Cupra imzalı yeni proje elektrikli SUV olarak geliyor!

22 Temmuz 2019 17:00

Tanıtım süreciyle ilgili geri sayımın devam ettiği Cupra projesi, binek beklentilerini boşa çıkararak farklı çizgiler barındıran bir SUV üzerine şekillenecek.

Geçtiğimiz hafta içerisinde sizlerle ilk değerlendirmesini yaptığımız Cupra hazırlıklarında beklentileri yanıltan bir gelişme yaşandı. Dış basının pek çok cephesinde SEAT Leon geleceğini doğrudan etkileyecek bir konseptin geleceğine dair detaylar karşımıza çıkmıştı. Bunun en temel sebebiyse hiç şüphesiz o dönem paylaşılan ipucunun, söz konusu aracın sadece ön bölümünü içeriyor olmasıydı. Resmi kaynaklardan bugün gelen yeni ipucu ise var olan genel beklentininin yanıldığını ortaya koyacak nitelikte. Projenin sportif dinamiklere sahip bir SUV olduğunu ortaya koyan yeni paylaşım, özellikle tasarım kısmında ciddi değişimlerin bizleri beklediğine işaret ediyor.

Cupra cephesinden teknik detaylar bekleniyor

Paylaşılan görsele baktığımızda markanın sportif dinamiklerini daha önce görmediğimiz çizgilerle harmanlandığını rahatlıkla görebiliyoruz. Arka tarafa doğru çizgileri oval bir yapıya bürünen ve coupe formuna yaklaşan çizgiler, LED ışıklandırma grubuyla güzel bir birliktelik yaratacak gibi görünüyor. Özellikle burada tercih edilen LED ışıklandırma yapısının tek parça hissiyatı uyandırması da dikkati çekenler arasında. Dört kapılı bir SUV olması beklenilen modelin teknik detayları ise hala gizliliğini koruyor. İlk resmi gösterimi eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda yapılacak olan modelle ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlgili video

Paylaş