Belli başlı Huawei ve Honor cihazlar için EMUI 9 betasına katılma [Nasıl yapılır?]

03 Eylül 2018 11:00

Huawei, Android 9.0 ile beraber yenilenmiş arayüzü EMUI 9‘un müjdesini de verdi. EMUI 9 betasına katılacak cihazlar ve katılım yöntemi de belli oldu.

Huawei, cihazlarının sunduğu performansla gündemden pek düşmüyor. Ancak Çinli üreticinin cihazları sadece donanımsal yetenekleriyle değil, kullanıcı dostu arayüzüyle de öne çıkıyor. Haliyle Android 9.0 güncellemesinin ardından kullanıcılar heyecanla EMUI 9 arayüzünü de beklemeye başladı. Android 9.0’ın üzerine giydirilmiş olan EMUI 9’un beta programına katılabilecek cihazlar ise belli oldu. Huawei tarafında Mate 10, Mate 10 Pro, P20 ve P20 Pro modelleri; Honor tarafında ise Honor 10, Honor View 10 ve Honor Play‘in beta sürümüne katılabileceği açıklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

EMUI 9 betasına katılma

Beta katılımcılarını hayli kısıtlı tutan Huawei’nin şimdiki veya ilerideki beta programlarına katılmak ise çok basit. Öncelikle Çinli üreticinin Friendly User Test sayfasından Beta uygulamasının apk’sını indirmeniz gerekiyor. Download tuşuna basarak indirebilirsiniz. Bu uygulamayı cihazınıza yüklemek için Hüküm ve Koşulları kabul edip Huawei hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Yoksa bir tane açabilirsiniz. Daha sonra Personal > Join project adımlarını takip edip oradan EMUI 9’u seçebilirsiniz.

Hayli kısıtlı kullanıcı ile deneneceği için beta programına kaydolamadıysanız üzülmeyin. Bu uygulama sayesinde Çinli üreticinin gelecekteki beta testlerine dahil olabilir, yenilikleri ilk elden deneyimleyebilirsiniz.

Paylaş