Bütçe dostu Honor 10 Lite hakkında heyecanlandıran gelişme

29 Kasım 2018 16:00

Kısa süre önce lanse edilen bütçe dostu akıllı telefon modeli Honor 10 Lite, şimdilik sadece Çin pazarında çalışıyor. İşte bu konuda heyecanlandıran detaylar bulunuyor.

Huawei‘nin alt markası Honor, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’de de aktif olarak yer alan firma, karşımıza en sonra Honor 10 Lite modeliyle çıktı. Daha çok taze olan telefon, ilk aşamada sadece Çin’de satışa çıkıyor. Ancak yapılan yeni kayıtlar, modelin Çin dışına da çıkacağını gösteriyor. İlginç olarak Çin dışına çıkacağı ilk pazarlar arasında Amerika yer alan telefon, kesinlikle başta Avrupa olmak üzere diğer pazarlara da gelecek deniyor. Bu açıdan Türkiye’de satılmasına kesin gözüyle bakılan Honor 10 Lite, kullanıcılardan özellikle fiyat performans oranıyla olumlu yorumlar alıyor. Bundan dolayı da global satış merakla bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor 10 Lite detaylarına bakarsak

Telefon 6,21 inç 2280×1080 piksel 19:9 bir IPS LCD ekran kullanıyor. Gücünü 12 nm üretim sürecinden çıkan Kirin 710 işlemciden alan cihaz, 4 GB ya da 6 GB RAM ile elde edilebiliyor. 64 GB ya da 128 GB depolama seçenekleri sunulan modelin, dahili hafızası microSD üzerinden 256 GB kadar artırabiliyor. Görüntüleme tarafında Honor 10 Lite arkasında 13 megapiksel + 2 megapiksel çiftli kamera sistemi taşıyor. Önünde ise 24 megapiksel kamera bulunan telefon, 3.400 mAh pille geliyor. GPU Turbo teknolojisiyle oyun performansı oldukça yüksek olan telefon, kutusundan Android Pie üzerinde çalışan EMUI 9.0 ile çıkıyor.

İlgili Video

Model için yayımlanan ilginç reklam

Paylaş