Çocuklara özel Xiaomi imzalı çizim tabletinde indirim fırsatı

14 Eylül 2020 16:00

Xiaomi‘nin çocuklara yönelik geliştirdiği Xiaomi Wicue isimli çizim tabletinin fiyatı Türkiye’de düştü. Türkiye satış fiyatı yaklaşık 100 TL olan tablet şu anda yaklaşık 80 TL‘ye satın alınabiliyor.

Özellikle çocuklu ailelere hitap eden tablet çocukların yaratıcılıklarına büyük katkı sağlıyor. 11 inçlik boyuta sahip olan çizim tableti silme kilidi, pil yuvası ve silme tuşu da yer alıyor. Dijital bir ekranı bünyesinde barındıran tablet, Xiaomi ekosistemi içerisinde yer alsa da Xiaomi logosuna sahip değil. Kalem tutacağıyla birlikte gelen çizim tableti mavi veya pembe renk seçeceğiyle satın alınabiliyor. Kalem tutacağı sayesinde kalemin kaybolması engellenmiş oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Wicue çocukların yeni gözdesi olacağa benziyor

Radyasyon, boya ve toz içermeyen tablet kağıt israfını da önlüyor. Tablet, beynin yaratıcı olan sağ lobunu geliştirerek çocukların gelişimine ve hayal gücüne katkıda bulunuyor. Değiştirilebilir 3V CR2032 pili ile yaklaşık 50.000 kere silme işlemi yapılabiliyor.

Silme kilidi ile yanlışlıkla çizimlerin silinmesi de engelleniyor. Gözü koruyan LCD ekran ve dayanıklı ABS çerçeveden üretilen tablet çocuklara özel ergonomik yumuşak kalemiyle çizim yapmayı kolaylaştırıyor. Tablet, 264 x 181 x 7 mm boyut ölçülerine sahip. Çocuklarına çizim tableti satın almayı düşünen ailelerin bu tableti göz atmasında yarar var.

İlginiz Çekebilir

Geleceğin roketi ilk kez tam olarak havalandı

Paylaş