DJI Osmo Pocket 2 tanıtım tarihi ortaya çıktı

28 Eylül 2020 11:40

DJI’ın en popüler cihazlarından biri olan Osmo Pocket yepyeni versiyonu DJI Osmo Pocket 2 ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Piyasaya sürüldüğü günden itibaren VLOG çekimler yapan kullanıcıların vazgeçilmez cihazlarından biri olan Osmo Pocket, teknoloji tutkunları tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Şirketin bir süredir DJI Osmo Pocket 2’yi tanıtacağı konuşuluyor. Gelen son haberlere göre kameranın tanıtım tarihi ortaya çıktı. Dedikodular gerçeğe dönüşürse Osmo Pocket 2, 20 Ekim’de tanıtılacak etkinlikte gün ışığına çıkacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DJI Osmo Pocket 2 ne gibi yeniliklerle gelecek?

Yeni modelin detayları henüz belli olmasa da kamera konusunda geliştirmelerin kullanıcılara sunulacağı belirtiliyor. Düşük ışıkta daha iyi kamera performansına sahip olmasını beklediğimiz cihazda 1 inçlik sensörün kullanılması da bekleniyor. DJI Mavic Air 2’de kullanılan 48 megapiksellik kameranın Osmo Pocket 2’de de karşımıza çıkabileceği dile getiriliyor. Bunun haricinde Osmo Pocket’ta kablosuz görüntü aktarımı için Wi-Fi adaptör satılıyordu. Yeni modelle birlikte Wi-Fi özelliğinin kameraya entegre edileceği ifade ediliyor. Yeni modelde ayrıca pil kapasitesinin de artacağı konuşuluyor. Kameranın satış fiyatı da henüz açığa çıkmasa da yeni modelin yurt dışındaki satış fiyatının 369 dolar olacağı iddia ediliyor. Bizim de merakla beklediğimiz kamerayla ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

İlginizi Çekebilir

MTB’ler için hazırlanan özel elektrikli dönüşüm kiti

Paylaş