DS 7 Crossback Louvre; ilhamını sanattan alan versiyon müze biletiyle Türkiye’ye geliyor

27 Temmuz 2021 09:00

Dünyanın en önemli müzelerinden birisinin izlerini taşıyan DS 7 Crossback Louvre, sahiplerine ücretsiz müze giriş ayrıcalığı da tanıyor.

Markasının yeniden doğuş dönemindeki öncüsü olan DS 7 Crossback, kendinden sonra gelecek aileye üyelerine ışık tutan özellikleriyle akıllarımızda yer edindi. 2015 yılındaki lansmanından bu yana dünyaca ünlü Louvre Müzesi’nin sponsoru olan DS, ürün gamının zirve karakterini taşıyan SUV modelini, Louvre özel serisiyle ülkemizde satışa sunmaya hazırlanıyor. 35.000’den fazla sanat eserine ev sahipliği yapan ilham verici Louvre müzesine ait zarif detaylar barındıran DS 7 Crossback Louvre özel serisi, kültür ve DS Automobiles’e özgü seyahat sanatının birleştiği çok özel bir otomobil olarak öne çıkıyor. Özel seri, PureTech 225 benzinli motor ile kombine edilen Opera tasarım konsepti ve Fransız otomotiv uzmanlığının simgesi olan Bazalt Siyahı Art Nappa deri versiyonu özelliklerini temel alıyor. Türkiye’de yılın son çeyreğinde satışa sunulacak bu özel modele ülkemizde sadece 25 kişi sahip olabilecek.

DS 7 Crossback Louvre için öne çıkan detaylar

Louvre müzesinin ipuçlarını aracın; kaporta, ön kapılar ve bagaj kapağına yerleştirilmiş özel amblemlerle görüyoruz. Versiyon; DS Wings cam çerçeve süslemeleri, tavan rayları ile arka aydınlatma grubu süslemelerinin parlak siyah renkli oluşu ile diğer modellerden farklılaşılıyor. En küçük ayrıntılara kadar kişiselleştirilen özel seri, siyah renkli dış dikiz aynası kaplamalarına lazer ile işlenmiş Louvre piramidi süslemesi de dikkat çekenler arasında. Müzenin sembol yapısı Ieoh Ming Pei Piramidi’nin deseni iç mekânda; havalandırma çıkışlarında, orta konsoldaki armada ve Nappa deri kaplı orta konsol eşya gözü kapağında kabartma yöntemi kullanılarak zarafetle gözler önüne seriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

7 Crossback Louvre standart donanımları arasında; 2. seviye otonom sürüş sistemi DS CONNECTED PILOT, kamera kontrollü süspansiyon sistemi DS ACTIVE SCAN SUSPENSION, duyarlı aydınlatma için DS ACTIVE LED VISION yer alıyor. Ayrıca, Genişletilmiş Trafik Levhası Tanıma, Kör Nokta Algılama, Kameralı Sürücü Dikkat ve Yorgunluk Yardımcısı, Şeritten Takip Yardımcısı, DS NIGHT VISION gece görüş yardımcısı gibi sürüş yardım sistemlerinin yanı sıra ısıtmalı, masajlı ve havalandırmalı ön koltuklar, ısı ve ses izolasyonlu camlar eşliğinde, 14 hoparlörlü FOCAL Electra® hi-fi ses sistemi de standart olarak sunuluyor. Seri; Sedefli Mürekkep Mavisi, Sedefli Kristal Grisi, Sedefli Perla Nera Siyahı ve Metalik Platin Grisi olmak üzere 4 farklı renkle tercih edilebiliyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Seriye sahip olan kullanıcılara ücretsiz müze girişi

DS, özel seriye sahip olacak kişilere serinin yaklaşımını destekleyen oldukça özel avantajlar da sunuyor. Bu kapsamda 7 Crossback Louvre sahiplerine, Louvre müzesindeki kalıcı koleksiyonlar ve geçici sergilerin yanı sıra Ulusal Eugène-Delacroix Müzesi’ne sınırsız giriş, Richelieu geçidinden Louvre müzesine öncelikli erişim, bir refakatçi için bir ücretsiz giriş, Louvre Lens ve Louvre Abu Dhabi’deki Zaman Galerisi’ne ücretsiz giriş ve bir yıl boyunca yüzün üzerinde başka müzede sunulan diğer fırsatları garanti eden bir “Louvre Dostları” kartı veriliyor.

Paylaş