Dünyanın en hızlı şarj ünitesi aynı anda 6 cihazı şarj ediyor [Video]

26 Ocak 2014 12:05

Şarj işlemi dört bir yanımızı saran teknolojik aletlerin ortak sorunu ancak hepsinin bu soruna çözümü ayrı. Birden fazla cihazı aynı anda şarj edebilmek için evin dört bir yanına dağılmış prizlere veya kablo yumağı görüntüsü veren çoğaltıcılara ihtiyaç duyuluyor. Bu karmaşaya son verebilecek oldukça güçlü bir çözüm için Dittrich California tarafından All-Dock üretildi.

All-Dock, bir saatten kısa bir sürede akıllı telefonları %80 güç seviyesine çıkarabilecek 2.400 mA destekli USB girişlerine sahip. Aynı anda dört veya altı cihazı şarj edebilen iki farklı modeli ile üretilen All-Dock, tüm şarj kablolarının içeriden girişlere bağlanarak kabloların dışarıda görüntü kirliliği yaratmayacağı bir tasarıma sahip. All-Dock’un 4 ve 6 USB girişi bulunan iki modeli üç farklı büyüklükte geliyor. İlk iki All-Dock, 4 USB girişine sahip ancak kutu derinlikleri küçük (220 x 113 x 61 mm) ve orta (220 x 142 x 61 mm) olarak ikiye ayrılıyor. 6 USB girişine sahip modelin boyutları ise 315 x 173 x 64 mm).

Özellikle birden fazla şarj gerektiren cihazı bulunanlar için oldukça derli toplu bir güç çözümü olabilecek All-Dock, Kickstarter üzerinden hedeflediği desteği çoktan topladı ve Mayıs ayında satışa sunulması bekleniyor. Cihazın 4 USB girişli küçük boyutunun fiyatı 60 dolar, orta boyun fiyatı 90 dolar ve 6 USB girişli modelin fiyatı 120 dolar olarak belirlenmiş.

VİDEO

Paylaş