Dünyanın ilk akıllı valizi [Video]

03 Kasım 2014 20:00


Devamlı olarak yolculuk edenlerin en büyük sorunlarından biri de özenle hazırlanan valizlerin güvenliğidir. Valizinizin kaybolması veya çalınması yolculuğunuzu mahvedebilir. Üzerinde birçok teknolojiyi barındıran akıllı valiz Bluesmart, uzaktan kontrol edebileceğiniz yapısı sayesinde size rahat bir nefes aldırıyor.

Akıllı valiz, Android ve iOS üzerinde bulunan uygulaması sayesinde akıllı telefon aracılığıyla kilitlenebiliyor ve açılabiliyor. Ayrıca tutma kolunu çektiğinizde bavulun ağırlığını öğrenebiliyorsunuz. Üzerinde bulunan GPS sayesinde ise gezdiğiniz yerlerin detayları telefon üzerinden görülebiliyor.

Bluesmart özellikle güvenli yapısıyla dikkat çekiyor. Valizden çok fazla uzaklaştığınız taktirde valiz kendini kilitliyor ve böylece kötü niyetli kişilerin eline geçmesi de engellenmiş oluyor. Bunun yanı sıra valizin bulduğu konumu da uygulamaya gelen bildirimler aracılığıyla takip edilebiliyor.

Uzun yolculuklarda şarjı biten ve sizleri yarı yolda bırakan akıllı telefonlarınızı 6 kereye kadar şarj edebilen akıllı bavul ayrıca laptop ve tablet bilgisayarlar için özel bölümlere sahip olmasıyla birlikte elektronik cihazların taşınmasını daha da kolaylaştırıyor.

265 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkan bu akıllı valize sahip olmak için 2015’in Ağustos ayına kadar beklemek gerekiyor.

VİDEO

Paylaş