Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 ilk fragmanıyla karşımızda [Video]

11 Nisan 2019 17:45

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı beyaz perdeye geri dönüyor. İkinci filmden paylaşılan ilk fragmana bakılırsa bizleri keyifli bir macera bekliyor.

İngilizce adı The Secret Life of Pets olan ilk film 2016 senesinde izleyici karşısına çıkmıştı. Sevilen animasyon seri Çılgın Hırsız’ı yaratan ekibin elinden çıkan bu hikaye çok beğenilmişti. Filmin temeli “işe giderken evde bıraktığınız evcil hayvanınız siz dönene kadar ne yapıyor?” sorusu etrafında şekilleniyor. Evcil hayranlarımızın bizden gizli yaşantısını, onların yaşadığı maceraları gözler önüne seriyor.

Her yaştan izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran bu hikaye Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 ile devam ediyor. Filmin yönetmenliğini Chris Renaud ve Jonathan del Val birlikte üstleniyor. Adı taciz skandalına karışan Louis C.K.’nin yerisi ise Patton Oswalt alıyor ve Max’in yeni sesi oluyor. Ona Eric Stonestreet, Kevin Hart, Jenny Slate, Ellie Kemper, Lake Bell, Hannibal Buress ve Harrison Ford gibi ünlü isimler eşlik ediyor. İkinci filmde Max ve arkadaşlarını daha büyük bir serüven bekliyor. Max’in kaldığı evin ufak bebeği Liam ortadan kayboluyor. Tüm ekip de yeniden onu bulmak üzere peşine düşüyor. Böylece onların nefes kesen, zorlu macerası başlıyor.

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 filmi Amerika’da 7 Haziran’da vizyona girecek. Filmin Türkiye’deki gösterim tarihi ise belli değil. Ancak tahminlerimiz filmin vizyon tarihinin okulların yeniden açıldığı eylül ayına kaydırılacağı yönünde. Filmin fragmanını ise haberimizin girişinde bulabilirsiniz.

Paylaş