Fiat Egea Cross ve Panda için “Garmin” imzalı Avrupa’ya özel versiyon

17 Mayıs 2022 17:47

Avrupa’da satışa sunulacak olan Fiat Egea Cross (Tipo Cross) ve Panda Garmin versiyonları, outdoor meraklılarının dikkatini çekecek.

Geçtiğimiz yıl tasarım tarafındaki dokunuşlarıyla daha modern bir kimliğe bürünen Egea/Tipo ailesi, 2022 model yılıyla birlikte bu modernleşme yaklaşımını kaputunun altında da yaşadı. Önümüzdeki süreçte grubun diğer markalarının da kullanacağı hibrit motor teknolojisiyle birlikte ilk kez elektrik gücüyle tanışan ailenin bu sayede yeni bir kitleyi kendine çekme potansiyeli söz konusu. Avrupa’da Tipo adıyla satılan ürün gamı için özel bir ortaklık duyuran Fiat, Garmin ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamına Panda’yı da dahil ediyor. Fiat Egea Cross ve Panda merkezli olarak macera ve outdoor meraklılarının dikkatini çekecek olan özel versiyonlarda Garmin’in Venu Sp akıllı saati kullanıcılara hediye edilecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Garmin versiyonları Fiat Egea Cross ve Panda için tasarımsal dokunuşlar da getiriyor

Garmin ortaklığıyla geliştirilen Egea/Tipo Cross ve Panda’yı ailenin diğer üyelerinden ayıran ilk detayın renk seçeneği olduğunu söylemek mümkün “Foresta Yeşili” olarak isimlendirilen bir rengin ana temada tercih edildiği otomobillerin gövde panellerinde ise turuncu renk dokunuşlarının yapıldığını görüyoruz. Yine gövde renginden farklı olarak gelen mat gri ayna kapakları da dışarıdan bakıldığında ayırt edici dokunuşlardan olacak. Egea/Tipo için Hatchback be Station Wagon gövde tipleriyle tercih edilebilecek olan Garmin versiyonları donanım tarafında ise ailenin en zengin paketi üzerine inşa edilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Panda tarafına baktığımızda; 15 inçlik jant seti, LED ışıklandırma grubu, 7 inçlik multimedya sistem ve 1.0 litrelik mild-hybrid motorun kombinasyonları karşımıza çıkıyır. Egea/Tipo cephesinde; 17 inçlik jant seti, Full-LED ışıklandırma grubu, 7 inçlik sürücü ekranı, 10,25 inçlik multimedya ekran, hız sabitleyici, trafik levhaları algılama ve şerit takip asistanı gibi parçalar ön plana çıkıyor. Tipo cephesinde motor olarak 1.0 litrelik benzin, 1,6 litrelik dizel ve 1,5 litrelik mild-hybrid seçeneklerin tamamı Garmin versiyonunda tercih edilebilecek.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Paylaş