Flappy Bird bugün yayından kaldırılıyor!

08 Şubat 2014 23:29

Son günlerde patlama yaparak adeta akıllı telefon oyunlarına damgasını vuran ve birçok oyunseveri zorluk seviyesi nedeniyle sinir krizine sokan Flappy Bird, saatler sonra kaldırılıyor. Açıklamayı oyunun yaratıcısı Dong Nguyen kendi Twitter hesabından yaptı. Tam olarak oyunun neden kaldırıldığına dair net bir açıklama yapmayan Nguyen, ilk tweetinde “Üzgünüm Flappy Bird kullanıcıları, 22 saat sonra Flappy Bird’i kaldırıyorum. Buna daha fazla dayanamıyorum” şeklinde bir açıklama yaptı.

Daha sonraki tweetinde, kaldırma sebebinin yasal durumlarla hiçbir ilişkisi olmadığını, sadece daha fazla kaldıramayacağını belirterek Flappy Bird’ü satmadığını ekliyor. Hala oyun yapmaya devam edeceğini söyleyen Nguyen son tweetinde, Flappy Bird benim için bir başarıydı, ama aynı zamanda sade hayatımı mahvetti. Bu yüzden ondan nefret ediyorum şeklinde açıklama yaptı.

Nguyen eğer açıklamalarının arkasında durursa; reklamlardan günde 50 bin dolar kazandıran Flappy Bird, bugün iOS ve Android platformlarına veda ediyor.

Paylaş