Gal Gadot’tan hasta çocuklara Wonder Woman sürprizi

09 Temmuz 2018 23:00

DC‘nin en güçlü kahramanlarından biri olan Wonder Woman sadece beyaz perdede boy gösterip umut vermekle yetinmiyor. Karaktere hayat veren Gal Gadot ikinci filmin çekimlerine ara verip hasta çocukları ziyaret etti. Kostümüyle gerçekleştirdiği ziyaret çocukların yüzünü güldürdü.

Bildiğiniz gibi Marvel ve DC filmlerinde rol alan ünlü oyuncuların hepsi çocukların gözünde birer süper kahraman. Onları görmek veya konuşmak da oldukça büyük bir olay. Başarılı isimler de bu durumu hasta çocuklara moral vermek amacıyla kullanmayı tercih ediyor. Şimdiye kadar bunun pek çok örneğine şahit olduk. Şimdi hasta çocukları ziyaret ederek onları mutlu edenler kervanına Gal Gadot da katıldı. Sevilen oyuncu Wonder Woman 1984‘ün çekimlerine ara verdi ve kostümüyle Inova Çocuk Hastanesi‘ni ziyaret etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Twitter üzerinden yapılan paylaşımlarda Wonder Woman 1984 çekimlerine çocukları ziyaret etmek iin ara verildiği ifade ediliyor. Hastanede görev yapan Dr. Lucas Collazo ise Gadot’un ziyaretini şu sözlerle özetledi: “Inova Çocuk Hastanesi’ni ziyaret ettiğiniz için çok teşekkürler Gal Gadot. Gerçekten Wonder Woman’sın. Çocuklar da hastane görevliler de bu ziyarete bayıldı.”

Sevilen oyuncu bu hareketiyle zorlu bir tedavi sürecinden geçen çocuklara moral vermiş oldu. Şimdi ufaklıklar Wonder Woman’ın da yanlarında olduğunu bilerek iyileşmek için mücadele vermeye devam edecek.

İlgili video

Justice League fragmanı

 

Paylaş