Google, Pixel 2 planlarında değişikliğe gidiyor

13 Haziran 2017 12:00

Bir süredir Google Pixel 2 ile ilgili olarak bazı bilgiler internet ortamına sızmaya başlamış durumda. Daha önce bu yıl 3 adet yeni Pixel telefonun gelebileceği yönünde bazı iddialar ortaya atılmıştı. Fakat görünüşe bakılırsa Google planlarda değişikliğe gitmiş durumda. Çıkması beklenen bu 3 telefondan biri maalesef hiçbir zaman kullanıcıların eline ulaşmayabilir. 

Son iddialar Google Pixel 2, Pixel 2 XL ve Pixel 2 XXL olmak üzere üç cihazın hazırlandığına işaret ediyordu. Google Pixel 2 XXL’in 5,5 inçlik Pixel XL’e göre bile daha büyük bir ekranla geleceği ifade ediliyordu. 3 adet ayrı telefon Google için fazla gelmiş olacak ki bu cihazların sayısını ikiye indirmeyi hedefliyor. Akla ilk olarak devasa ekranlı Pixel XXL gelse de iddialara göre Google’ın fişini çekeceği cihaz 5,5 inçlik Pixel XL olacak. Böyle bir durumda sadece 5 inçlik Google Pixel ve muhtemelen 6 inç civarında bir ekrana sahip olması beklenen Google Pixel XXL piyasaya sürülebilir.

Yeni Google Pixel cihazların neler getireceği henüz tam olarak bilinmiyor. Bazı iddialar cihazların çerçevesiz ve hatta kavisli ekranla gelebileceğini gösteriyor. Tasarım konusunda eleştirilerin odağı olan Google Pixel’in yeni cihazla birlikte tasarımda ciddi bir değişikliğe gitmesi bekleniyor. İddiaların doğruluğunu birlikte bekleyip göreceğiz.

Paylaş