Güçlü özelliklere sahip Sennheiser Accentum Wireless tanıtıldı

26 Eylül 2023 10:00

Güçlü özelliklere sahip kafa üstü formunda kablosuz kulaklık modeli Sennheiser Accentum Wireless resmi olarak tanıtıldı.

Sennheiser Accentum Wireless kablosuz kulaklık modeli, iki farklı renkte karşımıza çıkarıldı. Tasarımsal olarak büyük bir sürprizin olmadığı kafa kısımları rahat taşıma içi hareketli üretilen model, firmaya göre yüksek konfor sunuyor ve uzun ömürlü sağlam malzemeler üzerine kuruluyor. 180 dolarlık fiyat etiketine rağmen 380 dolarlık Momentum 4 ile benzer bir ses performansı sunduğu iddia edilen ürün, ANC yani aktif gürültü engelleme sistemine de sahip. Etkili gürültü engelleme sistemi hibrit yapıda çalışan ürün, 37 mm dinamik sürücüleri merkeze alıyor ve bağlantı tarafında Bluetooth 5.2 kullanıyor. Destekli cihazlarda 576 kbps seviyesine kadar çıkış yapılabilen aptX HD desteği eksik edilmeyen ve aynı zamanda AAC ve SBC destekleri de olan Accentum Wireless, 50 saat gibi çok iyi bir batarya ömrüyle geliyor. 10 dakikalık şarj ile 5 saatlik kullanım ömrü kazanan Accentum Wireless kablosuz kulaklık modeli, istenirse USB-C üzerinden kablolu olarak da kullanılabiliyor. Bünyesinde ANC için de görev yapan iki farklı mikrofon bulunan ve özel bir rüzgar azaltma moduyla telefon görüşmelerinde yüksek ses kalitesi sunabilen fiziksel kontrolcüler ile donatılmış kablosuz kulaklık, yüksek ihtimalle kısa süre içerisinde Türkiye’de de satışa sunulacaktır. Modelin Türkiye fiyatı güncel kur ile 6 bin TL seviyesinde ya da üstünde “olabilir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kablosuz kulaklık Sennheiser Accentum Wireless yanında bu da ilginizi çekebilir: Vivo X Flip katlanabilir telefon modeli

Paylaş