Harley Quinn’i geri döndüren Birds of Prey fragmanı [Video]

01 Ekim 2019 23:41

DC çizgi romanlarından uyarlanan ve Harley Quinn’i yeniden izleyici karşısına çıkartma amacı güden Birds of Prey filminden ilk fragman sonunda gün yüzüne çıktı.

Margot Robbie’nin hayat verdiği Harley Quinn‘i ilk olarak Suicide Squad filminde seyretmiştik. David Ayer’in yönettiği film büyük bir hayal kırıklığına dönüşmüştü. Fakat buna rağmen Margot Robbie’nin Harley Quinn performansı çok beğenilmişti. Suicide Squad yeniden çekilerek görmezden gelinen bir hikaye haline gelse de, Harley’nin maceraları Birds of Prey ile devam ediyor. Bu sefer ona farklı DC kahramanları eşlik ediyor. Bu sefer kadın karakterleri buluşturan filmde Helena Bertinelli, Dinah Lance ve Renee Montoya gibi isimleri göreceğiz. Asıl kötümüz ise Black Mask olacak. Oyuncu kadrosunda öne çıkan iki isim bulunuyor. Bunlardan biri Margot Robbie, diğeri ise Ewan McGregor. Onlara Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Bojana Novakovic, Ali Wong, Rosie Perez, Matthew Willig ve Charlene Amoia gibi isimler eşlik ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Birds of Prey fragmanı şaşırtmıyor

Yönetmenliğini Cathy Yan’ın üstlendiği filmin ilk fragmanında odak bizi şaşırtmıyor ve Harley Quinn oluyor. Onun Joker’den ayrıldığını ve tek başına yola devam ettiğini öğreniyoruz. Başları Black Mask ile derde giren kahramanlarımız ortak düşman etrafında bir araya geliyor ve iş birliği yapmak zorunda kalıyor. Tam ismi Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) olan film 7 Şubat 2020‘de izleyici karşısına çıkacak. Merak edilen filmden paylaşılan ilk fragmanı haberimizin girişinde bulup seyredebilirsiniz.

Paylaş