Heyecan yarattı; Samsung Galaxy Note 10 Pro geliyor!

15 Nisan 2019 10:00

Son haftalarda sık sık gündemde gelen Samsung Galaxy Note 10, birden fazla versiyon halinde geliyor. İşte bunlardan bir tanesi “Pro” takısını taşıyacak gibi görünüyor.

Biliyorsunuz artık bir Samsung Galaxy Note 10 modelinden değil “ailesinden” bahsediyoruz. Çünkü dört farklı modelin yolda olduğu biliniyor. Burada LTE destekli SM-N970 ve SM-N975 ile 5G destekli SM-N971 ve SM-N976 modelleri geliyor. İşte bu merak edilen modellerin şimdiye kadar “Note 10+”, “Note 10 Plus” veya “Note 10” ile “Note 10e” şeklinde isimlendirileceği söyleniyordu. Kısa önce bir paylaşım yapan sağlam kaynak Ice Universe, karşımıza Samsung Galaxy Note 10 Pro ismini çıkardı. Ailenin en üstündeki modele verileceği söylenen bu isim, rakipler düşünüldüğü zaman gayet mantıklı görünüyor. Daha önce ortaya çıktığı kadarıyla aile 6,28 inç ile 6,75 inç AMOLED ekranlar üzerine kuruluyor. Güçlerini Snapdragon 855 işlemciden alacağı ve Galaxy S10+ ile aynı kamera sistemini taşıyacağı söylenen telefonların, ekrana entegre çiftli ön kamera ile ekrana entegre ultrasonik parmak izi sensörü kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Note 10 ailesi tasarımsal olarak da merak uyandırıyor

Daha önce de belirttiğimiz üzere telefonlarda fiziksel butonların olmadığı bir gövde tasarımı yer alıyor. Fiziksel butonlar yerine dokunmatik yüzeyler kullanacağı söylenirken, çerçevelerin de oldukça inceltileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Modeller başka ne gibi yeniliklerin olacağı ise şimdilik gizemini koruyor.

İlginizi Çekebilir

Firmanın katlanabilir modeli

Paylaş