Hızlı ve Öfkeli 8’e özel nefes kesen reklam filmi [Video]

17 Mart 2017 22:00

Castrol’ün Hızlı ve Öfkeli 8‘ye özel olarak gerçekleştirdiği reklam filmi projesi profesyonel filmleri aratmayacak seviyede olmasıyla dikkat çekiyor.

Sekizinci bölümü için vizyona gireceği zamanı heyecanla beklediğimiz filmlerden bir tanesi olan Hızlı ve Öfkeli serisi bu yapımda yine fantastik bir senaryo ile karşımızda olacak. Hiç düşmeyen temposunun ve birbirinden özel otomobillerin yanı sıra bu zamana kadar yayınlanan fragmanlardan gördüğümüz kadarıyla altıncı filmdeki tankın ardından artık küçük bir denizaltımız da var. İlk çıktığı günden bugüne artık adeta izleyicilerin ailesinden biri haline gelen serinin sinema boyutu bir yana ticari boyutuysa ayrı bir yana… Bu haberimizdeki konuysa madalyonun ticari tarafına odaklanıyor.

Serinin önceki halkalarında birbirinden farklı markalar filmin ana sponsorluğunu üstlenmişti. Sekinci filmde ise bu boşluğu Castrol dolduracak. Bu ortaklığı kutlamak adına filmin kendisi kadar hareketli ve bir o kadar da fantastik bir reklam filmi projesi gerçekleştiren Castrol Michelle Rodriguez‘in yardımıyla da işi taçlandırmış. Reklamda artırılmış gerçeklik teknolojisinden ve bolca görsel efektten faydalanan Castrol, titanyum serisi yağlarının son versiyonu olan ICE’ı Jaguar F-Type‘ın tatlı homurtusuyla ortak olarak sunuyor. Sözü fazla uzatmadan sizleri nefes kesen bir reklam filmiyle baş başa bırakalım. İlgili reklam filmini haberin ana görselinde yer alan videodan seyredebilirsiniz.

Paylaş