Huawei Mate 30 Pro tasarımı için heyecanlandıran gerçek “Full-Display 2.0” sızıntısı

23 Temmuz 2019 15:30

Merakla beklenen amiral gemisi Huawei Mate 30 Pro için oldukça dikkat çeken bir “Full-Display 2.0” sızıntısı yapıldı.Cihaz bu konuda gerçekten çok iddialı.

Yüksek ihtimalle eylül ayında Mate 30 ile beraber lanse edilecek Huawei Mate 30 Pro, yeni bir sızıntıya göre gerçekten inanılmaz bir kavisli tasarım üzerine kuruluyor. Sağlam kaynak Ice Universe’in Full-Display 2.0 olarak isimlendirdiği bu yapıda telefonun yanlarındaki kavis miktarı gerçekten nefes kesiyor. Bu açıdan çerçevesiz yapı hissiyatında sınırları zorlayacak model, bu görsellerin de kesinleştirdiği üzere bazıları üzecek bir ekran çentiğine sahip. Mate 20 Pro’da da olduğu gibi Face ID benzeri gelişmiş bir yüz tanıma donanımı taşıyan telefon, burada kesinlikle boş bir çentikle gelmiyor. Daha önceki sızıntılardan bildiğimiz kadarıyla cihazın arkasında yuvarlak bir kamera modülü taşıyor. Bu modülün içinde P30 Pro’nun kamera sisteminden daha iyi bir dörtlü kamera yer alıyor. Modelin görüntüleme konusunda ciddi şekilde ses getirmesi bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Mate 30 Pro hakkındaki teknik detaylar şöyle

Telefonun 90 Hz bir OLED ekran ile geleceği en çok sevindiren detaylar arasında yer alıyor. Gücünü Snapdragon 855 Plus kadar güçlü Kirin 985 işlemciden alacağı, 5G desteği sunacağı ve 55W hızlı şarj destekli 4.200 mAh pilinin olacağı söylenen modelin, kutusundan Android Pie ile çıkacağı belirtiliyor. Biliyorsunuz firmanın kendi geliştirdiği HongMeng OS akıllı telefonlar için tasarlanmamış durumda.

İlginizi Çekebilir

Samsung Galaxy Note 10 ilk tanıtım videosu

Paylaş