Huawei Watch GT 2 için 290 TL’lik indirim

11 Ocak 2021 17:30

Huawei Watch GT 2 modelinin fiyatı düştü. Piyasadaki başarılı akıllı saat modellerinden olan Huawei Watch GT 2’nin fiyatı 1.499 TL‘den 1.209 TL‘ye geriledi.

LiteOS işletim sistemini bünyesinde barındıran saatte 390 x 390 piksel çözünürlüklü 1,2 inç ekran bulunuyor. Super AMOLED ekran teknolojisi sayesinde canlı ve parlak bir ekran deneyimi vadeden saat, 42 mm ve 46 mm olmak üzere iki farklı ekran boyutuna sahip.  Şık tasarımıyla da dikkat çeken modelde mikrofon da yer alıyor. Mikrofon desteği sayesinde kullanıcılar saat üzerinden telefon görüşmesi de gerçekleştirebiliyor.

Her zaman açık ekran desteği bulunan saat, 500 farklı şarkıyı dahili hafızasında depolayabiliyor ve yerleşik hoparlörüyle müzik çalabiliyor. Normal kullanımda 2 hafta pil ömrü sunan model, GPS açıkken 30 saat dayanıyor, 24 saat müzik çalabiliyor, Bluetooth üstünden 10 saat telefon görüşmesine imkan tanıyor. Huawei imzalı saat akıllı telefonlarla Bluetooth 5.1 üzerinden haberleşiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Watch GT 2 modeli suya dayanıklı mı?

Optik nabız sensörüne de sahip olan cihaz her türlü kalemde aktivite takibi yapabiliyor. 50 metre derine sorunsuz olarak indirilebileceği açıklanan akıllı saat, birçok farklı kayış ile elde edilebiliyor. Şu sıralar bir akıllı saat satın almayı düşünüyorsanız Huawei Watch GT 2’ye göz atabilirsiniz. Saatin detaylı incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Son dönemde çıkan en özel hiper otomobil

Paylaş