İddialı model Xiaomi Redmi Pro 2 özellikleri ortaya çıktı

13 Mayıs 2019 20:30

Xiaomi gündemden düşmüyor. Bu sefer firma Redmi Pro 2 ile karşımızda bulunuyor. Teknik detayları ve görseli sızan telefon, iddialı geliyor.

Redmi amiral gemileri için kafalar karışmış durumda. Firmadan son bilgilere göre iki farklı amiral gemisi akıllı telefon geliyor. Ancak bu modellerin K20 ve K20 Pro olarak isimlendirileceği belirtiliyor. Şimdi ise Redmi Pro 2 gündemde yer alıyor. Diğerleri gibi bir amiral gemisi olan telefon, gövdeden çıkan ön kamerası sayesinde bir ekran çentiği ya da deliği taşımıyor. Parmak izi sensörünün ekrana entegre edileceği tahmin edilen cihaz, gücünü Snapdragon 855 işlemciden alıyor. Arkasında 48 megapiksel kameranın yer alacağı görülen telefon, 6,39 inç FHD+ ekran üzerine kuruluyor. Bu ekranı Gorilla Glass 5 ile koruduğu söylenen Pro 2, bünyesinde 3.600 mAh pil taşıyor. Bu pilin 27W hızlı şarj desteklediği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Üç farklı renk seçeneği bulunan akıllı telefon, önündeki kızaklı sistemde ise 20 megapiksel çözünürlükte bir kamera taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Redmi Pro 2 ciddi ciddi yolda görünüyor

Ancak bu model de tanıtılırsa Redmi’den çok kısa sürede tam üç farklı amiral gemisi gelmiş olacak. Bu hiç mantıklı durmuyor. Bu açıdan bu modelin K20 Pro olabileceği de iddia ediliyor. Yarın konu hakkında bir resmi açıklama yapacak firma, kullanıcıları heyecanlandırmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Paylaş