Infinix imzalı uçuk akıllı telefon “konsept” olarak görücüye çıktı

28 Haziran 2021 16:32

Infinix, kısa süre önce çok özel bir telefon tanıtmaya hazırlanıyor demiştik. İşte bu model Concept Phone 2021 adıyla geldi.

Daha önce Infinix Zero X olarak da geçen Concept Phone 2021, isminde de geçtiği üzere konsept bir telefon modeli. Bu açıdan model birçok kalemde sınırları zorluyor.

Baktığımız zaman tasarımsal olarak oldukça modern görünen cihaz, arkasında renk değiştiren bir bölüm taşıyor. Bu arka kısım çağrı gelmesi ya da şarj gibi işlemlerde farklı renklere bürünebiliyor. Bu durum kağıt üzerinde ilginç görünüyor ve özel geliştirilen bir teknolojiyi kullanıyor.

Konsept telefonda açıklandığı kadarıyla tam 160W kablolu hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj yer alıyor. 160W kablolu şarj gerçekten inanılmaz görünüyor. Söylendiği kadarıyla 160W ile modelin 4.000 mAh pili 10 dakikada doldurulabiliyor.

Arkasında 60x zoom getiren bir 8 megapiksel periskop kameranın olduğu açıklanan Infinix Concept Phone 2021, toplamda üç farklı arka kameraya sahip. Ana kamera 64 megapiksel çözünürlükte. Burada bir de 8 megapiksel ultra geniş açı kamera yer alıyor.

Tam 88 derece kavisli bir 6,7 inç AMOLED ekrana sahip olan telefon, bu ekrana konumlandırılan delikte 32 megapiksel selfie kamera taşıyor. Gücünü ilginç olarak MediaTek Helio G95 işlemciden aldığı açıklanan konsept model, 8 GB RAM + 128 GB depolamaya sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Infinix imzalı konsept telefon satışa çıkacak mı?

Firmadan yapılan açıklamaya göre telefon yakında satışa sunulmayacak. Şirket bu telefonu adını biraz daha duyurmak ve gelecek telefonlar için yapabileceklerini gözler önüne sermek için hazırlamış gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi’nin hızlı şarjda rekor kıran yeni sistemi

Paylaş