Karşınızda hazırlanan nefes kesici taslak tasarımıyla ekran delikli Motorola P40 [Video]

27 Aralık 2018 18:30

Lenovo’nun arkasında yer alan Motorola, akıllı telefon sektöründe önemli isimlerden. Firmanın yeni modeli Motorola P40 ise tasarımsal olarak iddialı görünüyor.

@OneLeaks ve @91Mobiles ortaklığında taslak tasarımı hazırlanan Motorola P40, bu tasarımla yeni döneme giriş yapıyor. Ekrana entegre ön kamerası sayesinde bir çentiği olmayan telefon, oldukça ince çerçevelere sahip. Alt çerçevesi firma logusunu barındıran ve diğer çerçevelere oranla daha kalın olan telefon, arkasında çiftli kamera taşıyor. Kavisli kenarlarıyla oldukça şık bir seçenek oluşturan telefonun, söylendiği kadarıyla ana kamerası 48 megapiksel çözünürlüğe sahip. Son dönemde 48 megapiksel kameraya sahip telefonların sayısı artıyor. 6,2 inç bir ekranının olduğu söylenen model, 3.5 mm kulaklık girişiyle sevindiriyor. Bağlantı tarafında USB Type-C portu kullanan Motorola P40, 160.1 x 71.2 x 8.7 mm boyuta sahip. Android One programına dahil olan ve bu açıdan güncelleme konusunda üzmeyecek telefon, kahverengiyle de birçok kişiyi memnun edecek gibi görünüyor. 3.000 mAh pili bulunan P40, isim konusunda Huawei P30 ailesinin önüne geçiyor. Biliyorsunuz Huawei’den 2019 ilk çeyrek içerisinde P30 ailesi geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Motorola P40 gerçekten güzel görünüyor

Ekrana entegre parmak izi sensörüne sahip olacağı tahmin edilen telefon, çok yakında lanse edilecek deniyor. Global olarak da satılacağı tahmin edilen P40, yeni dönemde öne çıkacak izlenimi yaratıyor.

Paylaş