Karşınızda uygun fiyatlı akıllı saat Honor Watch Magic

31 Ekim 2018 17:45

Huawei‘nin alt markası Honor, Magic 2 modeliyle beraber Honor Watch Magic isimli akıllı saat modelini de tanıttı. İşte saat hakkında tüm detaylar;

Daha önce görselleri sızan Honor Watch Magic, görebileceğiniz üzere 1,2 inç yuvarlak AMOLED ekran üzerine kuruluyor. Paslanmaz çelik bir çerçeve ile karşımıza çıkan model, genel olarak oldukça şık görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Huawei Watch GT ile büyük benzerlikler taşıyan akıllı saat, daha ufak bir gövdeye sahip. Bünyesinde 178 mAh gibi küçük sayılacak bir pil yer alan saat, tahmin edebileceğiniz üzere su geçirmiyor. Arkasındaki sensörler ile sürekli nabız okuması yapabilen Honor Watch Magic, GPS donanımıyla geliyor. Sadece 9.8 mm kalınlığı bulunan akıllı saat, siyah ve gümüş olmak üzere iki farklı gövde rengiyle hazırlanmış durumda. NFC desteğiyle mobil ödeme amacıyla kullanılabilen ürün, Huawei Watch GT gibi WearOS değil firmanın kendi işletim sistemini kullanıyor. Detaylı uyku analizi yapabilen model, akıllı telefonlarla Bluetooth üzerinden haberleşiyor. Saat her türlü telefon bildirimi üzerine alabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor Watch Magic akıllı saat dünyasının en yeni üyesi

Avrupa pazarında yaklaşık olarak 150 euro fiyat etiketiyle satılacak saat, ilk olarak Çin’de satışa çıkacak deniyor. Modelin Türkiye pazarında da aktif olarak satılmasını bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir

Çift ekranlı akıllı telefon Nubia X

Paylaş