Keanu Reeves’i Wolverine’e dönüştüren hayran çalışması

24 Aralık 2018 17:46

John Wick serisiyle gönüllerde taht kurmayı başaran Keanu Reeves bu yetmezmiş Wolverine karakterine hayat vermek istediğini açıkladı. Onun bu sözleri hayranlar arasında büyük heyecan yarattı.

Bilmeyenler için kısa bir özet geçmek gerekirse, Keanu Reeves geçtiğimiz günlerde heyecan uyandıran bir açıklama yaptı. Screen Geek’e konuşan oyunca hangi süper kahramana hayat vermek istediği soruldu. O da Wolverine ve Batman‘de gözü olduğunu bir kez daha dile getirdi. Fakat daha önce Hugh Jackman‘ın hayat verdiği Wolverine’in ağır bastığını itiraf etti. Bu sözlerin üzerine Keanu Reeves ve Wolverine benzetmelerinin gelmesi uzun sürmedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şimdi kadar hazırladığı hayran çalışmalarıyla hatrı sayılır bir kitle elde eden BossLogic, Keanu Reeves’i Wolverine’e dönüştürdü. Ortaya çıkan sonuç ise hiç fena değil! Wolverine yüzünde ve vücudunda yara izleriyle görülüyor. Çizgi romanlarda klasikleşen sakalına hafif uzun saçları ve purosu eşlik ediyor. Vibranyumdan pençelerini göremesek de, elinde yarattığı yaralar henüz iyileşmemiş. Yüzünde ise aksi bir ifade var.

Açıkçası Keanu Reeves’in açıklamasını okuduğumda onun Logan olup olamayacağından pek emin değildim. Zihnimde canlandırmak pek mümkün olmamıştı. Fakat bu çalışmaya baktığımda ortaya çıkan sonucun tahminlerimden iyi olduğunu söyleyebilirim. Siz ne diyorsunuz, Keanu Reeves’ten Logan olur mu?

İlginizi çekebilir

Replicas fragmanı

Paylaş