Kılıf üreticisi Samsung Galaxy S9+’ı yeniden karşımıza çıkarttı

26 Ocak 2018 15:30

Resmi olarak 25 Şubat tarihinde lanse edilecek Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+, yeni bir sızıntıyla daha gündemde. Bu sefer konunun merkezinde büyük versiyon Galaxy S9+ yer alıyor.

Samsung‘un teknik özellikleriyle fark yaratan yeni akıllı telefonu Galaxy S9+, kılıf üreticisi Poetic tarafından bir kez daha karşımıza çıkartıldı. Telefon için yüksek çözünürlüklü taslak tasarımlar hazırlayan firma, resmi duyurundan bir ay önce tüm detayları gözler önüne seriyor. Genel olarak Galaxy S8+’dan çok da farklı görünmeyen telefon, farkını çift arka kamerası ile koyuyor. Parmak izi sensörünü kameranın yanına değil altına yerleştiren şirket, zaten iyi tasarımı daha da kullanışlı hale getirmiş duruyor. Biliyorsunuz kılıf üreticileri resmi duyurulardan önce telefonların tasarımları hakkında resmi bilgiler alıyor. Yani bu tasarımın artık değişiklik göstermesi beklenmiyor. Ancak bu noktada belirtmek gerekiyor. Poetic‘in hazırladığı bu kılıflar şık telefonu oldukça çirkin hale getirmiş gibi duruyor.

Samsung Galaxy S9+ en çok dikkat çeken model konumunda

Samsung Galaxy S9+ modelinde 6,2 inçlik ekran yer alacak. Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon 845 ve Exynos 9810 işlemcilerle satışa sunulacak telefon, dediğimiz gibi arkasında çift lensli bir kamera taşıyacak. 12 megapiksel çözünürlükteki bu kameraların F1.5 ve F2.4 diyafram değerlerine sahip olacağı belirtiliyor. Çift kamera yapay bokeh için büyük önem arz ediyor. Ayrıca optik zoom konusunda da büyük beklentiler bulunuyor. Telefonun arka kamerası Galaxy S9 ile benzer olarak Full HD çözünürlükte saniyede 480 kare video çekebiliyor. Bu değer çözünürlük 720P’ye çekildiği zaman saniyede tam 960 kareye kadar çıkabiliyor.

İlginizi çekebilir

Paylaş